RIUF este dedicat elevilor de liceu si studentilor interesati de accesul sau transferul la programe de studii universitare, iar RIMME ofera tinerilor profesionisti si studentilor in ani terminali oportunitatea de a analiza si compara programe de master, MBA si doctorat.

„In fiecare an oferim vizitatorilor sansa de a afla cum se aplica la un program international, cum se pregateste un dosar de admitere, cum este viata ca student in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta sau Germania si evident posibilitatea de a compara oportunitatile academice si de cariera oferite de universitatile din Romania cu cele oferite de universitatile internationale. RIUF si RIMME reprezinta ocazia unica de a dialoga pe tema studiilor internationale cu sute de persoane abilitate sa ofere informatii corecte si relevante, consiliere personalizata, exemple personale/povesti de succes, analize de bune practici si, cel mai important, inspiratie si entuziasm” a declarat presedintele Grupului EDUCATIVA, domnul Alexandru Ghita.

Pentru 2010, organizatorii celor doua evenimente estimeaza prezenta a peste 15.000 de vizitatori (elevi, studenti, tineri profesionisti) la RIMME si la cele 3 editii ale RIUF (Bucuresti, Timisoara si Iasi).

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-urile celor doua evenimente – www.riuf.ro si www.rimme.educativa.ro. Tot acolo, institutiile interesate pot afla toate conditiile necesare participarii la RIUF si RIMME 2010, vizitatorii gasesc mai multe informatii despre participanti si despre toate oportunitatile oferite de cele doua evenimente, iar jurnalistii au acces la resurse documentare despre evenimente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri