RIUF este dedicat elevilor de liceu si studentilor interesati de accesul sau transferul la programe de studii universitare, iar RIMME ofera tinerilor profesionisti si studentilor in ani terminali oportunitatea de a analiza si compara programe de master, MBA si doctorat.

RIUF (ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR) si RIMME (ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION) ofera tinerilor romani ocazia de a se informa cu privire la studiile in strainatate si de a dialoga cu reprezentantii universitatilor internationale prezente la cele doua evenimente. Cea de-a sasea editie a RIUF va avea loc in Bucuresti pe 13 si 14 Martie la Sala Palatului, in Timisoara pe 16 Martie la Hotel Timisoara, in Iasi pe 18 Martie la Hotel Unirea. Cea de-a doua editie a RIMME va avea loc pe 11 martie in Bucuresti la Hotel Intercontinental.

Evenimentele organizate de Grupul EDUCATIVA ofera tinerilor romani acces la o varietate larga de programe de studii internationale, materiale si servicii de consiliere educationala, burse private si guvernamentale, prezentari si seminarii interactive, cursuri de limbi straine si multe alte oportunitati oferite de partenerii evenimentului.

RIUF este dedicat elevilor de liceu si studentilor interesati de accesul sau transferul la programe de studii universitare, iar RIMME ofera tinerilor profesionisti si studentilor in ani terminali oportunitatea de a analiza si compara programe de master, MBA si doctorat.

Printre cele mai renumite institutii educationale ce vor fi prezente la RIUF si RIMME in 2010 se numara: Stanford University, Yale University si Pepperdine University din SUA; London Metropolitan University, University of Essex si University of Kent din Marea Britanie; INSEAD, Reims Management School si Universite d'Orleans din Franta; Maastricht School of Management, Tilburg University si University of Groningen din Olanda; Diplomatische Akademie Wien si Webster University din Austria; Consortiul Baden - Wurttemberg si Jacobs University Bremen din Germania; Ecole Hoteliere de Lausanne si „Cesar Ritz“ Colleges Switzerland din Elvetia; Politecnico di Milano si Istituto Europeo di Design din Italia. Paleta de universitati este, insa, mult mai larga, anul acesta anuntandu-si prezenta 13 institutii din Franta, 12 din Marea Britanie, 10 din Olanda, 6 din Austria, 5 din Germania, 4 din Danemarca si multe altele.

Tinerii romani pot sa-si aleaga dintr-o gama larga de specializari, printre care: Administrarea Afacerilor, Afaceri Internationale, Comert Electronic, Comunicare Globala, Contabilitate Judiciara si de Investigatii, Design, E-Business, Economie Politica, Estetica si Terapii de Infrumusetare, Securitatea Retelelor, Finante si Investitii, Informatica, Inginerie, Inovatie si Antreprenoriat, Management Turistic si Hotelier, Managementul Organizatiilor Culturale, Mass-Media si Comunicare, Psihologie Organizationala, Stiinte Naturale – Biomedicina, Stiinte Sociale, Strategii si Politici Publice, Studii Americane, Studii Islamice si Orientale, Studii Multimedia, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri