Peste 14 milioane de români au descoperit cât de faină-i România, în RADIOAVENTURA 2022, prin ochii vedetelor Radio ZU, pe Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, Tea Teodorescu și Vlad Drăgulin.

Vorbim despre un record de audiență pentru nebunia frumoasă pe care au realizat-o cei 5 pe toate canalele Radio ZU, în perioada 19 iunie și 2 iulie.

„MultZUmim pentru toată NEBUNIA! După 14 zile cu #AutorulotaZU prin țară, am petrecut până la 4.00 dimineața cu o gașcă de 1000 de nebuni veniți din toată România. Așa s-a terminat cel mai mare teambuilding cu oameni de radio și ascultători, un roadtrip de 2 săptămâni transmis live de dimineața până… dimineața.”, a transmis Mihai Morar pe pagina lui de Instagram.

În cifre, RADIOAVENTURA a înregistrat 14 milioane de vizualizări, 11 milioane post reach pe contul de Facebook, și 8 milioane de views pe Instagram. Pe contul de Youtube au fost 256.145 de vizionari live și 35.393 ore de vizionare, iar site-ul www.radiozu.ro a înregistrat peste 2 milioane de afișări în perioada 19 iunie – 2 iulie atunci când s-a desfășurat cea mai cool campanie de radio din România, conform statisticilor oficiale extrase din conturile de social media ale Radio ZU și din Google Analitycs.

„TI AMO, ROMÂNIA! MultZUmim pentru toată NEBUNIA!”, a spus Mihai Morar la finalul RADIOAVENTURA 2022.

RADIOAVENTURA 2022 | RETROSPECTIVĂ VIDEO

Primul MorningZU din RADIOAVENTURA2022 a avut loc la Ploiești, unde Rareș, un tânăr talentat a cântat live, în avanpremieră, piesa „Nașpa”.

În a doua zi de RadioAventura, a adus #MuzicaAia în Parcul Crâng din Buzău. RADIOAVENTURA 2022 la Mărășești, Bacău, a primit #MuzicaAia în spatele blocurilor și în fața oamenilor ZU. În a patra zi, RadioAventura echipa ZU a ajuns la Stănița, locul unde a copilărit Daniel Buzdugan.

În ziua a cincea, ZU a trezit România cu o horă moldovenească, la ea acasă, iar hramul cel mare la Sucevei și Ziua Iei au fost sărbătorite în a șasea zi din aventura.

Prima săptămână de RADIOAVENTURĂ 2022 s-a terminat cu #MuzicaAia, la Castel Transilvania, în Baia Mare. După așa party, RADIO ZU a ajuns acasă la părinții lui Mihai Morar, în Baia Mare.

A doua săptămână a început cu o stare de zen, dată de Blumfest – Cluj, cel mai spectaculos festival în lanul de lavandă.

În a noua zi, după 8 ore de drum, aventura a ajuns la Deva! DJ Popoviciu a scos platanele, și a pornit #MuzicaAia pentru oamenii veniți special să-i întâmpine la intrarea în orașul lor.

În ziua 10, Radio ZU a ajuns la Castelul Corvinilor și I Giardini di Zoe, o grădină superbă.

„Apoi, aventura noastră a ajuns la Timișoara, unde am sărbătorit cei 2000 de kilometri parcurși în doar 11 zile.”, povestesc ZUper nebunii.

Tot în a 11-a zi, în drumul spre Târgu Jiu, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au ales drumul cu aventuri, nu cu scurtături. Așa că au dus #AutorulotaZU până la 2145 metri, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. După tot acest drum lung, au ajuns la Stâna Ștefanu, unde doamna Mărioara le-a pus pe masă comoara plaiului românesc: balmoș. Ce faină-i România!

„Târgu Jiu, drumul până la tine a fost cât Infinitul lui Brâncuși, dar când am ajuns „am atins cerul cu mâna” și v-am cuprins cu inimile ZU. Mulțumim!”.

Să nu uităm de primele poze din Râmnicu Vâlcea, de unde s-a transmis ultimul MorningZU din RadioAventura2022. Casă de ZU, Emma și Drăgulin!

Și finalul a fost… IMENS, cu #MuzicaAia, la Brașov, la K Tribute, unde s-au adunat 1000 de oameni din toată România care, împreună cu ZU, au sărbătorit fiecare moment din RADIOAVENTURA2022 pe muzica lui Spike, Andia și DJ Popoviciu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri