Simbolurile dragostei, sub toate formele si pentru toate gusturile, vor fi omniprezente, pentru ca fiecare indragostit sa poata gasi la Targul de Valentine's Day cadoul potrivit pentru persoana iubita.

Valentine's Day, sarbatoarea preferata a indragostitilor si nu numai a lor, va tine capul de afis timp de 11 zile, intre 4 si 14 debruarie 2010, la ExpoMall MegaFun, spatiul expozitional permanent deshis la AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si mai modern centru comercial din Bucuresti. Simbolurile dragostei, sub toate formele si pentru toate gusturile, vor fi omniprezente, pentru ca fiecare indragostit sa poata gasi la Targul de Valentine's Day cadoul potrivit pentru persoana iubita.

Ursuleti de catifea, inimi inscriptionate cu juraminte de amor, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism dintre cele mai romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor, sunt doar o mica parte din oferta cu care firmele expozante ii vor incanta pe vizitatorii care trec pragul AFI Palace Cotroceni.

In plus, organizatorii au pregatit si o serie de surprize, premii si concursuri promotionale, precum si intalniri cu vedete indragite din showbiz-ul romanesc. Pentru toti cei care asteapta cu nerabdare sarbatoarea dragostei si vor sa aleaga cadoul perfect, solutia ideala este Targul de Valentines Day, organizat intre 4-14 februarie, la etajul I al AFI Palace Cotroceni.

Citeste si:
Liliacul - muza poeziei. Cele mai frumoase imagini și versuri cu...
Liliacul - muza poeziei. Cele...

Seria targurilor si expozitiilor cu vanzare de la ExpoMall MegaFun va continua pe tot parcursul anului 2010. In programul pregatit de initiatorii proiectului se regasesc atat targuri dedicate unor momente speciale (Valentines Day, 1-8 Martie, 1 Iunie, Craciun, etc), cat si evenimente dedicate unor domenii de maxim interes precum imobiliare, turism, nunti, gadget-uri sau wellness.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri