Noul film „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”  produs de  Marvel Studios demarează în forță, limitele Multiversului fiind împinse acum mai mult ca oricând. Fanii vor porni într-o călătorie multidimensionala cu Doctor Strange, care, cu ajutorul aliaților mistici, atât cei vechi, cât și unii noi, va străbate realitățile alternative, periculoase și captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar necunoscut.

Doctor Strange versus Doctor Strange

Benedict Cumberbatch revine ca Doctor Strange, a cărui nouă aventură în Multivers îl poartă într-o călătorie de autocunoaștere. După cum explică Cumberbatch, „Strange vede, prin experiența sa în Multivers și prin diferitele versiuni ale lui în Multivers, cât de multe tipare de comportament poartă cu sine. E ca un fel de amprentă, o identificare a cine este doctorul Stephen Strange în fiecare univers și care sunt pericolele acelui personaj. Va fi el eroul dușmanului său sau dușmanul eroului său? Cine este Doctor Strange în Multivers? El se confruntă literalmente cu diferite versiuni ale sale pentru a-și da seama cine este de fapt.”

Elizabeth Olsen o interpretează pe Wanda din 2014, când și-a făcut prima apariție în „Captain America: The Winter Soldier”. Pentru Olsen, șansa de a regăsi personajul și de a-l explora mai profund a fost o „oportunitate incredibilă”. „Cred că motivul pentru care mi-a plăcut foarte mult Wanda de la început este faptul că ea e foarte fermă în convingerile ei. Pur și simplu nu se aliniază cu ceilalți, ci are propriile idei și recunoaște când face greșeli”, spune Olsen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

America Chavez este intepretată de Xochitl Gomez, în vârstă de numai 16 ani. „Mi-a plăcut cum au plasat-o pe America în film, mai ales că ea are această abilitate uimitoare de a călători pe Multivers”, spune Gomez, comentând despre apariția ei în distribuție: „Nimic nu e forțat. Pur și simplu s-au aranjat lucrurile.”

Benedict Wong este încântat să-l readucă pe marele ecran pe Sorcerer Supreme. „Nu aveam idee ce urma să i se întâmple lui Wong”, spune actorul. „A început ca bibliotecar, citind tot felul de cărți despre artele mistice. Și acum că a devenit Vrăjitorul Suprem, există un nivel atât de mare de responsabilitate în ceea ce privește modul în care își pregătește discipolii.”

Rachel McAdams o joacă din nou pe Christine, fosta pasiune a Doctorului Strange. „Este un cadou să te întorci la același personaj, mai ales când nu te aștepți”, spune McAdams. „Este ca o reuniune cu un vechi prieten.”

SINOPSIS:

În „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

În regia lui Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuție, noul film din seria Dr. Strange este cu siguranță lansarea primăverii. Distribuit de Forum Film România, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” a avut în Româania avanpremiera pe data de 5 mai și premiera pe 6 mai 2022 în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri