Noul film „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”  produs de  Marvel Studios demarează în forță, limitele Multiversului fiind împinse acum mai mult ca oricând. Fanii vor porni într-o călătorie multidimensionala cu Doctor Strange, care, cu ajutorul aliaților mistici, atât cei vechi, cât și unii noi, va străbate realitățile alternative, periculoase și captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar necunoscut.

Comunicat de presă

Noua producție din seria Doctor Strange îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor Elizabeth Olsen, Benedict Wong , Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugil, Michael Stühlbarg și Rachel McAdams.

Filmul este regizat de Sam Raimi, iar Kevin Feige este producător. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Scott Derrickson și Jamie Christopher sunt producători executivi, iar Mitch Bell și Richie Palmer sunt coproducători. Scenariul noului film este semnat de Michael Waldron, cunoscut ca scenarist principal și producător executiv al seriei „Loki” realizată de Marvel Studios pentru Disney+.

Bine ați (re)venit în Multivers!

În iulie 1963, Doctor Strange și-a făcut prima apariție publică odată cu volumul Marvel Comic „Strange Tales”, numărul 110, purtând semnătura artistului Steve Ditko și a scriitorului Stan Lee. A durat 53 de ani până când cel supranumit Maestrul Artelor Mistice să ajungă supererou în Universul Cinematografic Marvel (MCU), debutul lui pe marele ecran având loc în filmul din 2016 intitulat „Doctor Strange”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Împreună în arte și simțiri Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Ca o notă picantă a noii producții, Raimi nu se află la primul film cu supereroi. A regizat și produs „Darkman” în 1990 și trilogia originală „Spider-Man”. Așadar, ce îl aduce acum înapoi genul de filme cu supereroi aproape 15 ani mai târziu?

„Când Kevin Feige a anunțat că vrea să introducă elemente de groază în «Doctor Strange», mi s-a părut super interesant”, explică Raimi. „Groaza și suspansul au fost întotdeauna aspecte distractive pentru mine. Unul dintre motivele pentru care sunt interesat de Doctor Strange ca personaj este faptul că e un magician. În tinerețe și eu am fost magician la petrecerile de copii și la nunți. Mi-a plăcut dintotdeauna să creez iluzii, astfel că, pentru mine, un supererou care este iluzionist și magician prezintă un interes deosebit”, explică Raimi.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Coproducătorul Richie Palmer dezvăluie ce îl așteaptă pe Doctor Strange acum că a ajuns în mâinile lui Sam Raimi: „Dintotdeauna am vrut să facem cel mai înfricoșător și mai palpitant film al Studiourilor Marvel. Ne-am dorit chiar să ne îndeplinim această dorință, iar Sam Raimi este, cu siguranță, stăpânul macabrului. El este cel mai potrivit pentru asta. Pur și simplu nu aveam idee cât de nebunesc va deveni totul în noul film!”

Oferind un indiciu despre ceea ce urmează, Raimi spune: „Primul film cu Doctor Strange a deschis cu adevărat mințile oamenilor, iar în acest nou film vom merge chiar mai departe, într-o călătorie prin diferite realități din Multivers.”

Multiversul despre care vorbește Raimi este practic un infinit de universuri paralele, fiecare univers găzduind tot ceea ce există deja, dar într-o realitate diferită. Imaginați-vă multe versiuni diferite ale voastre trăind în versiuni diferite ale realității pe care o cunoașteți, ducând vieți diferite cu rezultate și efecte diferite. Cam așa este infatisat Multiversul.

Acum, odată cu apariția lui America Chavez, care are puterea de a trece în universuri diferite, posibilitățile au crescut exponential oferindu-le producătorilor un pașaport pentru a explora Multiversul într-un mod complet nou. Iar cu această putere vin tot felul de noi oportunități.

„În anterioarele filme marca Marvel am sugerat ideea de Multivers, ideea că în Multivers există orice versiune posibilă a lumii noastre”, spune producătorul executiv Eric Hauserman Carroll. „În acest nou film Stephen Strange ne deschide larg Multiversul.”

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri