Un ghid vestimentar destinat partenerului tau, dar nu numai. Informatiile regasite in paginile cartii sunt, de asemenea, utile doamnelor. Pe langa sfaturile pe care le pot oferi partenerilor de viata, doamnele pot considera volumul si ca si un decodificator al tinutei si prestantei partenerilor de afaceri.

Cartea „Succesul detaliilor. Cartea tehnica a tinutei masculine” este cel mai nou volum semnat Mihaela Berciu. Desi la prima vedere poate parea un ghid vestimentar dedicat in exclusivitate domnilor, informatiile regasite in paginile cartii sunt, de asemenea, utile doamnelor. Pe langa sfaturile pe care le pot oferi partenerilor de viata citind „Succesul detaliilor”, doamnele pot considera volumul si ca si un decodificator al tinutei si prestantei partenerilor de afaceri.

In prima sectiune a cartii sunt descrise toate cele sase niveluri de imbracaminte conform standardelor internationale curente: de la cel mai inalt nivel, intitulat „power business” cunoscut si sub denumirea de „business formal”, trecand prin „general business” si „business casual” pana la mai putin strictele „basic casual”, „casual pentru directori” si „resort casual”. Sectiunea a-II-a descifreaza notiuni precum simbolistica si psihologia culorilor si prezinta o trecere in revista a diferitelor tipuri de tesaturi, siluete si conformatii anatomice, toate insotite de sfaturi aplicabile orcarei tipologii masculine.



In cea de-a III-a sectiune, Mihaela Berciu prezinta componentele esentiale ale unei tinute: camasa, cu toata diversitatea de gulere si mansete, apoi cravata, sacoul si costumul, pana la accesorii. Un accent special e pus pe importanta acestora intr-un ansamblu vestimentar menit sa ne pozitioneze corect, conform cu statutul personal si profesional vizat si asumat. Ultima sectiune aduce in atentie situatiile si momentele-cheie ce apar de-a lungul unei cariere: de la interviul pentru un job si urcarea pe scara ierarhica pana la calatoriile de business. Sunt prezente sugestii eficiente si sfaturi concrete de care un barbat atent la detalii este indicat sa tina cont pentru a proiecta o imagine de succes.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Ion Tiriac, cel care a semnat prefata lucrarii, descrie cartea: "Volumul de fata este tocmai o punctare a elementelor esentiale in construirea unei tinute profesionale. Consider ca autoarea, intr-un stil corect, accesibil si fara expuneri voit didacticiste, a reusit sa transmita informatiile utile oricarui barbat care doreste sa isi cultive o imagine de succes. Salut un astfel de demers educativ, mai mult decat necesar in randul publicului din Romania".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri