GoodWine, Targul International de Vinuri

12:01, 14 Ianuarie 2010 publicat în Entertainment

Targul GoodWine va prezenta vinuri premium romanesti si internationale, echipamente si servicii pentru industria vini-viticola, carti despre vinuri, zona gourmet in care se vor expune produse gastronomice din gama premium si vor avea loc demonstratii de asortare a vinului cu diferite mancaruri.

Proactive Business Communication lanseaza cea de-a doua editie a Targului International de Vinuri GoodWine la Bucuresti! Editia a doua a Targului de vinuri GoodWine se va desfasura in aceeasi locatie premium, in cadrul World Trade Plaza, Hotel Pullman, pe parcursul a trei zile, intre 12 si 14 martie 2010.

Targul GoodWine s-a bucurat de un real succes inca de la prima sa editie, peste 3.000 de vizitatori trecand pragul expozitiei pe parcursul celor trei zile: somelieri, degustatori, manageri de baruri si restaurante, manageri din industria vinificatiei, oameni de afaceri, ambasadori, consuli, ziaristi din presa de profil. Vizitatorii au putut degusta la standurile companiior expozante sortimente de vinuri din gama premium, unele prezentate in premiera in cadrul GoodWine.

Expozitia s-a impus in piata de profil ca eveniment de referinta inca de la prima sa editie si isi propune in continuare sa reuneasca specialisti, reprezentanti HORECA si colectionari, in paralel avand loc evenimente dedicate, lansari de vinuri si showuri gastronomice. Targul GoodWine va prezenta vinuri premium romanesti si internationale, echipamente si servicii pentru industria vini-viticola, carti despre vinuri, zona gourmet in care se vor expune produse gastronomice din gama premium si vor avea loc demonstratii de asortare a vinului cu diferite mancaruri.

“GoodWine Bucuresti 2010 reprezinta, pentru expozanti, un cadru oportun imbogatirii contactelor de afaceri, dar şi o ocazie de a-şi prezenta in premiera unui public bine targetat, cunoscator şi interesat vinurile anului 2009, dar si cele de colectie. Pentru vizitatori, Targul este un prilej de a vedea, degusta, compara şi chiar si cumpara vinurile premium prezente in oferta expozantilor, inainte de sarbatorile de Pasti. Ne dorim ca reprezentantii segmentului HoReCa sa vina in numar cat mai mare pentru ca menirea Targului este sa ofere atmosfera ideala pentru inchegarea de relatii de afaceri direct cu producatorii de vinuri”, declara Angelica Iva, director general Proactive Business Communication.

Expozitia va fi va fi deschisa vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 12 martie, intre orele 11.00 si 18.00, sambata, 13 martie intre orele 10.00 si 18.00 si duminica, 14 martie, intre orele 10.00 si 16.00.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri