Bliturile o cauta, camerele nu o pierd din ochi, paparazzii o urmaresc cu infrigurare, tabloidele se intrec sa-i surprinda orice miscare. Iuliana isi apara cu greutate viata privata, dar pentru telespectatori toate trairile ei cele mai frumoase ies la suprafata

Bliturile o cauta, camerele nu o pierd din ochi, paparazzii o urmaresc cu infrigurare, tabloidele se intrec sa-i surprinda orice miscare. Iuliana isi apara cu greutate viata privata, dar pentru telespectatori toate trairile ei cele mai frumoase ies la suprafata, impregneaza micul spatiu al studioului si trec cu usurinta si naturalete dincolo de ecranul televizorului, care devine mai transparent si mai luminos.

Bucurie si frumusete – frumusete si bucurie – intr-o revarsare generoasa de ipostaze care atrag sufletele si privirile insetate de gratia si bunatatea omeneasca, cu atat mai pretuite cu cat vremurile sunt mai dure si mai pline de incercari pentru fiecare. Conservarea celor mai umane calitati ale noastre, cu dorinta de a le perpetua, este una dintre misiunile pe care Iuliana si le-a asumat, transformand-o intr-o profesiune de credinta.



Bucuria vietii impartasita cu ceilalti

Ce poate fi mai fascinant decat sa poti patrunde in culisele in care se pregateste o emisiune apreciata de public, sa ajungi in apropierea unor persoane indragite de atata lume, sa le asculti povestile intime, sa asisti la incercarile prin care ajung sa-ti intre in casa si in viata, sa ti se apropie de suflet, sa-ti arate ca merita in orice clipa sa cauti in jurul tau ceva mai bun si mai frumos!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

"Miezul zilei" ne cheama sa revenim la miezul existentei, sa ne regasim adevaratele valori, sa ne extragem macar o ora pe zi din tumultul cotidian si sa ne bucuram de lucruri firesti si normale. Iuliana Marciuc ne aminteste de dulceata firii, de miezul savuros al fructului frumos parguit care poate fi viata fiecaruia.

Autorii va invita la o incursiune – frumos si bogat ilustrata – de-a lungul carierei in televiziune a Iulianei Marciuc si totodata la o premiera editoriala prin transpunerea in paginile cartii a formatului atragator al unei emisiuni-magazin.

Autori: Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron

Carte aparuta la Meteor Press; Colectia: Diverse


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri