21 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 4 share-uri

Britney Spears a postat un mesaj dur pentru sora sa. Deși cele două s-au sprijinit de-a lungul anilor, se pare că relația dintre ele a devenit tensionată, iar Britney îi aduce reproșuri și cuvinte dure lui Jamie Lynn.

Britney Spears și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că sora ei, Jamie Lynn nu mai există pentru ea. Acum. cântăreața pop îi aduce acuze grave celei care a sprijinit-o în cea mai grea perioadă din viața sa și i-a reproșat lucruri dure pe pagina sa de social media.

Din păcate, problemele din familia lui Britney Spears par să nu se mai termine. Disfuncționalitatea relațiilor dintre membrii familiei artistei are în continuare repercursiuni grave asupra sănătății mentale ale lui Britney.

"De ce spun asta???? Copilă egoistă!!! Să spui că a fost ciudat și prostesc să-i cumpăr mamei casă!!!! Ea era atât de mândră și tu ai spus în interviu că a fost ciudat .... (...) De ce ai spus asta??? Și de ce să privim interviul tău de două ore ????? Și subiectul despre cuțit care este în mod ironic singura minciună pe care ai spus-o în viața ta ... De ce durează acea conversație 20 de minute??? și cea mai degradantă pentru mine ... o, dar tu nu vrei să mai vorbești despre asta pentru că nu vrei să rănești pe cineva.", a scris starul pop pe Instagram.

Ulterior, Britney și-a șters mesajul de pe rețeaua de socializare, însă a fost văzut de mii de internauți. Totuși, artista nu s-a oprit aici și a continuat cu replicile dure ațintite asupra surorii ei mai mici.

"Lași subiectul să continue spunând că nu te simțeai în siguranță și te simțeai ciudat ... du-te dra*u Jamie Lynn !!!! Mi-a picat fața când am auzit cum îi vorbeai mamei când m-am întors acasă. Erai odioasă cu ea și știu că mama a fost leneșă cu mine, dar tu meritai mai mult decât o lovitură cu poșeta din partea ei ... trebuia să te fi bătut ... săraca mama a primit-o și ea ca și mine în final. Te-a iubit prea mult, dar dacă ai fi fost copilul meu te-aș fi bătut de te-ai fi c**at pe tine”, a mai scris Britney.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri