21 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 21 share-uri

Pavel Bartoș și-a aniversat ieri ziua de naștere, însă nu a petrecut alături de familie, ci într-un cadru cu totul atipic. Deși cei dragi abia așteptau să îl strângă în brațe, prezentatorul tv a avut alte planuri pentru onomastica sa. Pavel Bartoș este în plină schimbare și a făcut câteva transformări radicale în ceea ce îl privește.

Pavel Bartoș este un personaj tare îndrăgit de publicul din România, însă este și un tată și un soț iubit și adorat de familia sa. Cu toate că actorul ar face orice pentru cele trei fiice ale sale, de această dată Pavel Bartoș și-a petrecut ziua de naștere într-un mod cu totul diferit.

La cei 47 de ani pe care i-a împlinit ieri, actorul a ales să își sărbătorească ziua de naștere la muncă, înconjurat de colegi, dar și de camerele de filmat. În această perioadă, Pavel Bartoș este implicat în mai multe proiecte și se pregătește de zor pentru premiera noului sezon de la "Românii au talent". În paralel, îndrăgitul actor joacă și pe scena teatrului Odeon, dar se pregătește și pentru un lung-metraj care va apărea în curând pe micile ecrane.

Colegii de la Teatrul Odeon au ținut să îi ureze "La mulți ani" actorului și să îl felicite pentru toată activitatea profesională de până acum.

"Astăzi îl sărbătorim pe unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Teatrului Odeon.

La mulți ani Pavel Bartos!

Îți mulțumim pentru cei peste 20 de ani de când te-ai alăturat trupei noastre și pentru cele peste 20 de roluri pe care le-ai creat pe această scenă.

Să îți păstrezi aceeași bună-dispoziție permanentă, bucurie de a trăi și recunoștință pentru tot ce ți se întâmplă și te înconjoară!" au scris reprezentanții Teatrului Odeon pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme

Pentru rolul din lung metrajul unde joacă, Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme cu mult sport și ambiție. Actorul a declarat că nu a ținut o dietă anume, însă a eliminat din regimul său alimentele nesănătoase.

"Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţîn", a mărturisit actorul pentru click.ro


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri