17 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 9366 share-uri

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis propria afacere în acest weekend, la numai 20 de ani. Sora lui, Violeta i-a fost alături în ziua cea mare, cei doi fiind extrem de apropiați. Intrat în lumea bussinessului, Radu Bănică a declarat că mai are multe surprize pregătite pe viitor.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr,, Radu Bănică a intrat în acest weekend în lumea afacerilor și și-a deschis propria cafenea în centrul Bucureștiului. Evenimentul a avut o însemnătate aparte pentru Radu Bănică, asta pentru că familia și cei apropiați i-au fost alături talentatului tânăr. Ba mai mult, sora lui vitregă, Violeta l-a susținut și au trăit împreună bucuria inaugunării localului. Cei doi sunt în relații extrem de bune, drept dovadă susținerea reciprocă pe care și-o acordă cu fiecare ocazie.

Radu Ștefan a demonstrat de-a lungul timpului că este un băiat foarte bine crescut, cu un talent aparte în lumea artistică, participând la numeroase emisiuni unde a făcut o impresie bună telespectatorilor. Deși este student în anul trei la U.N.A.T.C., iar actoria este drumul pe care vrea să îl parcurgă pe viitor, fiul cel mare a lui Ștefan Bănică Jr. nu se dă înlături de la nicio provocare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta?

Acum este momentul pentru ca Radu Bănică să își șlefuiască spiritul de antreprenor, iar cafeneaua lui este un prim pas către un drum prosper. Tânărul a declarat că îi așteaptă pe toți cei care își doresc să guste o cafea bună la localul său de pe Bulevardul Libertății.

"Sunt foarte fericit sa va spun ca unul din visurile mele s-a împlinit anul acesta. Va astept pe toti la @the.coffeehousero pentru o cafea buna, un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco." a scris Radu Bănică pe Instaram.

Andreea Marin a fost și ea alături de el, prin intermediul rețelelor de socializare de această dată, postând un comentariu cu o inimioară, semn de susținere și iubire pentru tânărul de 20 de ani.

A post shared by Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri