14 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 30 share-uri

Poveste de dragoste ca în cărți pe pagina de Facebook a Irinei Binder. Scriitoarea a povestit o întâmplare extrem de draguță și a îmbrăcat, fără să știe, rolul de Cupidon pentru un cititor de 71 de ani din București, care și-a găsit aleasa pe pagina oficială a autoarei, o doamnă de 67 de ani din Iași. Acum, Irina Binder este chemată la cununia celor doi.

Realitatea bate filmul, sau în cazul de față, cărțile. Minunile se întâmplă pe pagina de Facebook a scriitoarei Irina Binder și Universul demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți găsi jumătatea.

Autoarea celebrei serii Fluturi a scris un mesaj drăguț și emoționant în același timp, pe contul ei de socializare. Scriitoarea a povestit cum, pe pagina ei, s-au cunoscut doi cititori ai cărților ei, iar acum se pregătesc de cununia civilă, unde este și ea invitată.

„Dacă nu aveți o stare de spirit prea bună, atunci vă spun că tocmai am fost invitată la o cununie. Se vor căsători doi cititori, doamna este din Iași și are 67 de ani, iar domnul este din București și are 71 de ani. S-au cunoscut aici, pe pagina mea...

Ambii erau convinși că sunt bătrâni, dar și că își vor încheia călătoria singuri...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant Comorile regalității la Art Safari Exponate tezaur de la Muzeul Național Cotroceni, în vizită la Palatul Dacia-România! Competiție spectaculoasă de coregrafie la Mega Mall, pe 18 decembrie

Am avut dreptate când am spus că prea târziu este doar la ultima bătaie a inimii...”, a scris Irina Binder pe social media.

Mai mult, autoarea a povestit cum la mijloc a fost mâna destinului, asta pentru că domnul din București nu a vrut inițial să își facă pagină pe conturile de socializare, însă fiica lui a fost cea care a insistat să intre în lumea online-ului.

„Domnul nu a vrut facebook, dar fiica dumnealui i-a făcut cont și l-a învățat să navigheze pe aici. Dar până a învățat cum să comenteze, i-a comentat doamnei, total anapoda, crezând că îmi postează mie comentariul...Aceasta a fost calea ca ei doi să se întâlnească.” a mai scris autoarea.

Acum cei doi cititori de pe pagina scriitoarei se pregătesc să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Irina Binder a acceptat cu drag invitația la nuntă și i-a îndemnat pe internauți să renunțe la prejudecăți și la frici pentru că nu se știe niciodată ce lucruri frumoase are viața de pregătit.

Oxygen semnează campania de CSR ”Școala fără pauză!” pentru Băneasa Shopping City Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

„Dar n-ar fi prejudecățile... și fricile!

Este minunat să găsești un suflet compatibil cu tine, un om cu care să conviețuiești, să aveți aceleași valori, să descoperiți împreună partea nouă a lumii și a vieții și lucruri despre care nu știați nimic, să ieșiți din rutină, să aveți curajul să iubiți și să împărțiți, pentru că asta înseamnă, de fapt, conviețuirea: să împarți zilele și nopțile, bucuriile și durerile, temerile, pâinea și ceaiul, să vă sprijiniți sufletele unii pe alții...

Renunțați la frici și la prejudecăți, nu vă mai impuneți bariere, oameni buni. Lăsați lucrurile să se întâmple, suntem datori să încercăm și să sperăm până la sfârșit!” a mai adăugat îndrăgita autoare.

Art Safari îi prezintă pe cei 10 urmași ai lui Constantin Brâncuși O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Rujul roșu- trendul statement în make-up al toamnei 2022: 14 posibilități de a purta rujul roșu ca o zeiță în această toamnă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri