12 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 8 share-uri

Romanița Iovan arată spectaculos la cei 57 de ani pe care îi are. Creatoarea de modă respectă cu strictețe un anumit regim și nu încalcă niciodată aceste reguli. Recent, ea a vorbit despre meniul pe care l-a avut de Sărbători, dar și despre eforturile pe care le face pentru a-ți menține fizicul impecabil.

Romanița Iovan poate concura fără probleme la capitolul frumusețe fizică cu tinere de 20 de ani. Creatoarea de modă păstrează un stil de viață sănătos și se ține departe de anumite alimente. La cei 57 de ani, Romanița a descoperit elixirul tinereții și face furori cu silueta sa de invidiat.

Recent, Romanița Iovan a vorbit despre secretele siluetei sale și a recunoscut că face câteva compromisuri în ceea ce privește alimentația sa, totul pentru a avea un aspect fizic de milioane.

"Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.", a spus creatoarea de modă pentru CIAO.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Sursă foto: Facebook

Mai mult, Romanița Iovan a dezvăluit și câteva dintre secretele sale anti-îmbătrânire. Deși pot părea puțin ciudate, creatoarea de modă este convinsă că aceste ritualuri stopează îmbătrânirea în orice circumstanță.

"Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta." a mai adăugat ea.

Ce s-a aflat pe masa festivă a Romaniței Iovan

Romanița Iovan a recunoscut că de Sărbători nu prepară bucate tradiționale. Astfel, creatoarea de modă s-a bucurat de delicioasele ei salate și la masa de Crăciun. În schimb, Romanița a declarat că ține postul și se bazează foarte mult pe mâncarea sănătoasă, dar și pe credință.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

"Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință. E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac." a mai spus creatoarea de modă.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri