Kate Middleton, o viitoare regină fermecătoare. Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani

10 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Kate Middleton a împlinit 40 de ani, drept pentru care Casa Regală a Marii Britanii a postat trei imagini fermecătoare cu ducesa de Cambridge. Internauții au apreciat imediat șarmul soției prințului William și i-au lăudat frumusețea și delicatețea viitoarei regine. 

Kate Middleton a împlinit pe 9 ianuarie 40 de ani, iar Casa Regală Britanica a postat câteva fotografii spectaculoase cu ducesa de Cambridge. Ședința foto a fost realizată de fotograful Paolo Roversi, care a fost încântat de șarmul soției Prințului William.

Pentru această ședintă foto specială realizată pentru aniversarea sa, Kate Middleton a ales să poarte creații semnate Alexander McQueen, fiind una dintre casele de modă preferate ale ducesei. Fotografiile au fost realizate în luna noiembrie, însă au fost făcute publice abia acum, cu ocazia zilei de naștere a ducesei.

Potrivit publicației The Sun, Paolo Roversi s-a declarat "mișcat de primirea călduroasă" a lui Kate Middleton și absolut fermecat de ochii strălucitori ai soției Prințului William, care reflectau frumusețea sa interioară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Două din cele trei fotografii sunt alb-negru, iar ca sursă de inspirație pentru cadrele realizate de Roversi au fost câteva fotografii mai vechi ale reginei Elisabeta și Victoria. Singura imagine color a fost aleasă pentru a pune în evidență tinerețea și încrederea lui Kate. Toate cele 3 portrete vor putea fi văzute în colecția permanentă de la National Portrait Gallery, începând cu anul viitor.

Pozele au făcut înconjurul lumii pe rețelele de socializare, astfel că admiratorii Casei Regale au avut doar cuvinte de laudă adresate ducesei de Cambridge.

"Wow, wow.. Viitoarea regină e uimitoare!”, “Un singur cuvânt: REGINA!”, “Regina! Superbă! Exact la asta visam!”, “Asta m-a făcut să plâng. Ducesa este uluitoare”, “Definiția eleganței”, “E angelică!" sunt doar câteva dintre comentariile primite de Casa Regală.

Mai mult, Kate Middelton nu a uitat nici de această dată de Prințesa Diana și i-a adus un omagiu prin fotografiile pe care le-a realizat. Ducesa a purtat o pereche de cercei din colecția Prințesei Diana, lucru ce i-a încântat pe admiratorii Casei Regale.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri