Carte: Fii fericita chiar daca nu esti perfecta!

12:01, 5 Ianuarie 2010 publicat în Entertainment

Cum sa te eliberezi de iluzia perfectiunii

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate?

„Perfectiunea este inamicul fericirii. Dr. Domar ne invata sa ne acceptam mult mai usor micile defecte, astfel incat sa depasim teama de esec in care multe femei inca traiesc.“ Dr. Mehmet Oz, coautor al bestsellerului TU. Ghid de functionare

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

„A renunta la ideea de perfectiune este drumul catre o viata sanatoasa si fericita. Daca te simti prinsa intr-o capcana pentru ca iti doresti un corp perfect, o familie sau o cariera profesionala perfecta, atunci aceasta carte este pentru tine.“ Christiane Northrup, autoarea bestsellerului Women’s Bodies, Women’s Wisdom

Dr. Alice D. Domar este director executiv al Centrului Domar pentru Sanatate Biomentala din Waltham, Massa­chusetts. De asemenea, este asistent universitar la departamentul de obste­trica, ginecologie si biologia reproducerii la Colegiul Medical Harvard, coordonator al serviciilor biomentale la FIV Boston si psiholog cu reputatie la Cen­trul Medical Beth Israel Deaconess. Dintre celelalte carti ale sale amintim aici: Healing Mind, Healthy Woman, Self-Nurture si Conquering Infertility (coautoare Alice Lesch Kelly).

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Alice Lesch Kelly este o scriitoare freelance specializata in medi­cina si psihologie. Lucrarile ei au aparut in numeroase publi­catii de prestigiu, precum The New York Times, The Los Angeles Times, Shape, Health, Reader’s Digest, Fit Pregnancy, Woman’s Day si O, The Oprah Magazine. Locuieste in Newton, Massachusetts, impreuna cu sotul si cei doi fii ai lor.

Autor carte: Dr. Alice D. Domar, Alice Lesch Kelly
Colectia: Stiletto Books; Editura Curtea Veche


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri