Veti afla care sunt ţn anul 2010 ľ pentru nativii fiecarei zodii in parte ľ punctele forte si slabiciunile, ce vor aduce conjuncturile astrale ale anului ca noutate in domeniul relatiilor, al carierei si al banilor, al vietii sentimentale, care este älatura luminoasaö a personalitatii fiecaruia si äafirmatia anuluiö.

Cartea Horoscop complet 2010 va ofera ocazia de a beneficia de sfaturile avizate ale unei personalitati marcante a lumii astrologiei, care detaliaza, pentru fiecare zodie in parte, luna de luna, conjunctura astrala, evidentiind momentele favorabile sau nefavorabile pentru domenii variate ale vietii: cariera si plan profesional, viata de familie si plan personal, relatii de dragoste si de afaceri, bani si oportunitati de succes.

In sectiunea introductiva sunt prezentate succint indrumari pentru folosirea cartii, conceptele de baza ale stiintei astrologiei, semnificatiile planetelor, tabelul pentru calculul ascendentului, alaturi de glosarul termenilor a caror cunoastere ingaduie intelegerea deplina a explicatiilor autoarei.

Veti afla care sunt în anul 2010 – pentru nativii fiecarei zodii in parte – punctele forte si slabiciunile, ce vor aduce conjuncturile astrale ale anului ca noutate in domeniul relatiilor, al carierei si al banilor, al vietii sentimentale, care este „latura luminoasa” a personalitatii fiecaruia si „afirmatia anului”.

Un element inedit al cartii il reprezinta tabelele de activitati de la finalul fiecarei zodii, care vã indica momentele ideale de pe parcursul anului pentru a realiza o anumitã actiune, de genul unei calatorii, al promovarii la locul de munca, al autoperfectionarii profesionale, al implicarii intr-o noua poveste de dragoste, al unei vizite la stilist sau al unei partide de shopping.

Sunt date deosebit de valoroase, care va pot ajuta sa utilizati cu un maximum de beneficii influentele astrale de pe parcursul anului 2010.

Autoarea cartii, Kris Brandt Riske, este astrolog profesionist si director executiv al Federatiei Americane a Astrologilor (American Federation of Astrologers – AFA), cea mai veche organizatie astrologica din Statele Unite, fondata in 1938, si membra a Consiliului National de Cercetare Geocosmica (National Council for Geocosmic Research – NCGR).

Carte aparuta la Meteor Press


Garbo - Arta de a tr─âi frumos!

Aboneaz─â-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri