Roxana Ciuhulescu, primele declarații despre participarea la Survivor: "Trei lucruri nu reușisem încă să testez..."

Roxana Ciuhulescu și-a propus pentru anul 2022 să se auto depășească și să își învingă toate fricile. Motivele pentru care a ales să plece din sânul familiei să să meargă în competiția pentru supraviețuire le spune chiar ea, într-un mesaj puternic postat pe contul personal de Instagram.

Roxana Ciuhulescu și-a anunțat participarea în competiția SURVIVOR printr-o postare pe Instagram , în care le-a dezvăluit internauților motivele pentru care a ales să plece în competiție.

Vedeta a spus că vrea să își testeze rezistența, dar să își învingă și toate fricile, trecând peste orice obstacol care îi va ieși în cale.

"Provocările și liberul arbitru, aceastea sunt cele două lucruri care m-au atras și incitat mereu și în aceeași măsură. La viața mea, am pilotat elicoptere, am zburat cu parașuta, am condus un metrou, camioane, tractoare, stivuitoare, mașini tunate, de colecție, de curse sau de off-road. Am fost pilot și copilot în concursuri oficiale și dețin toate categoriile de șofer auto. 💪💪💪 În goana mea după adrenalină le-am cam făcut pe toate. Trei lucruri nu reușisem încă să testez: rezistența și condiția mea fizică și faptul de a sta departe de familie, de copiii mei.

Și, da!, am acceptat cea mai mare provocare, cea de a participa la show-ului fenomen - @survivorromania.oficial !🔝🔝🔝 În noul sezon SURVIVOR, show-ul concurs realizat și difuzat de @protv_romania , voi face parte din echipa FAIMOȘILOR! 🆙🆙Sunt atât de multe necunoscute și situații noi care mă vor aștepta încât sunt sigură că această experiență mă va schimba radical.

Sufletește, sincer, mă simt ruptă în două. Pe de-o parte mă gândesc la familia mea, pe de alta, sunt curioasă și nerăbdătoare să începem filmările în Republica Dominicană.

▶️O perioadă o să lipsesc de aici, nu voi avea acces la telefon și rețelele de socializare. Până atunci însă, aștept sfaturi și încurajări de la voi. Scrieți-mi!" a fost mesajul vedetei de pe Instagram.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri