Mihaela Rădulescu a dat cărțile pe față și a spus cu lux de amănunte și fără perdea părarea ei sinceră despre femeile din showbiz-ul românesc.

Mihaela Rădulescu este cunoscută ca fiind o femeie puternică, care spune lucrurilor pe nume în orice circumstanță. De-a lungul timpului, vedeta și-a dat cu părerea despre multe subiecte de actualitate, iar fanii i-au apreciat întotdeauna curajul și integritatea.

Recent, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj puternic pe Instagram, adresat tuturor femeilor, dar în special colegelor ei din televiziune.

"Sa te bazezi pe femeile frumoase si talentate e o procedura clasica de televiziune. Sa le mai si apreciezi pe masura, sa le respecti si sa vezi ce pot cu adevarat, e o urare pe care o fac tuturor femeilor pentru anul care vine ! It’s a men’s world peste tot, but… who run the world , GIRLS ? :) In orice domeniu, in lumea larga, sa te opui unui barbat cu putere de decizie, inseamna sa fii trecuta pe linie moarta. Sa nu razi la glumele sexiste proaste ale vreunui coleg barbat (unii, cei la care te astepti…cel mai mult), se traduce cu a nu fi de gasca sau a fi aroganta, fitzoasa. Sa fii prea tanara, prea sexy in lumea asta te transforma in subiectul lor preferat de glume subrede. Sa nu mai fii prea tanara, le muta interesul de la ce poti, catre o bascalie si mai ieftina, despre ce-si imagineaza ei ca nu mai poti...Deci, femei frumoase si puternice din orice lume, va doresc ca anul 2022 sa fie anul vostru bun, in care sa fiti vazute si apreciate la adevarata voastra valoare ! NOI, cele din pozele astea, stim cat de fragila e frumusetea, cat de trainic e talentul si cat muncesti ca sa ajungi acolo. Suntem o forta si va puteti baza pe noi.(Subiect la care voi reveni, e nevoie sa mai spunem si adevaruri, noi femeile …badass.) Caci suntem multe, puternice, capabile, frumoase, creative." a scris vedeta pe social media.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri