15 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 33 share-uri

Cel mai popular concurs de frumusețe și-a desemnat marea câștigătoare în seara de duminică. Cea mai frumoasă femeie din lume a avut un discurs motivațional despre încrederea în sine și a abordat subiectul climei care se schimbă amenințător de la un an la altul.

Harnaaz Sandhu din India a fost desemnată cea mai frumoasă femeie a anului 2021 în cadrul celebrului concurs Miss Univers. Concursul a avut loc în Israel, unde cele mai frumoase femei ale lumii au dus o luptă strânsă pentru câștigarea celui mai râvnit titlu de frumusețe.

Tânăra căștigătoare a avut un discurs ce a fost aplaudat îndelung de către public. Harnaaz Sandhu a vorbit despre importanța încrederii în sine și despre acceptarea tututor imperfecțiunilor. Miss Univers 2021 s-a axat pe unicitatea ei, dar a pulsat și prin energia pozitivă și răspunsurile ferme, care au avut un impact puternic.

„Sunteți unici şi asta vă face frumoşi.[…] Încetaţi să vă comparaţi cu alţii. Eu cred în mine şi din acest motiv sunt aici astăzi” a spus tânăra din India.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Mai mult, ea a vorbit și despre schimbarea acelerată a climei și a îndemnat autoritățile sp acționeze acum, până nu este prea târziu.

„Este momentul să acţionăm şi să vorbim mai puţin. Prevenţia şi protecţia sunt mai bune decât regretul şi refacerea.” a spus Miss Univers în cadrul secțiunii de întrebări și răspunsuri.

Harnaaz Sandhu, cea mai frumoasă femeie din lume

Tânăra din India are 21 de ani și este pasionată de yoga, dans, gătit, echitație și șah.

Tot ea se declară, pe pagina concursului „o susţinătoare înfocată pentru emanciparea femeilor, în special în ceea ce priveşte drepturile lor constituţionale la educaţie, carieră şi libertatea de alegere.”

Cea mai frumoasă femeie din lume a mărturisit că principalele sale surse de inspirație au fost întotdeauna mama ei, un cunoscut medic ginecolog, dar și actrița indiană Priyanka Chopra Jonas.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri