Anca Serea a ajuns zilele trecute la urgente, asta după ce i s-a făcut foarte rău și nu a mai putut sta în picioare. Unele terapii alternative au ajutat-o, dar vedeta mai are până să își revină complet.

Anca Serea nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, astfel că oboseala acumulată și-a lăsat amprenta peste starea ei de sănătate. Vedeta a povestit cum programul încărcat din ultima vreme a adus-o în acest punct de cotitură.

Primul lucru la care s-a gândit vedeta a fost că s-ar fi infectat cu Covid-19. Din fericire testul a ieșit negativ, iar Anca a trebuit să facă alte investigații pentru a afla cauza stării precare de sănătate.

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față.” a declarat soția lui Adi Sînă.

Terapia la care a apelat Anca Serea

Anca Serea a povestit cum acupunctura i-a fost și îi este în continuare de mare ajutor în lupta cu anemia de care suferă de ani buni.

Vedeta a declarat că are încredere în terapiile alternative, care s-au dovedit a fi benefice în cazul ei.

„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii.” a adăugat frumoasa mămică.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri