14 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 43 share-uri

Nicole Cherry este o mămică tânără, dar foarte implicată în ceea ce privește îngrijirea micuței Anastasia. Recent, artista a postat pe Instagram un video emoționant în care îi fredonează câteva versuri Anastasiei, iar cea mică îi răspunde cu un gângurit mamei sale.

Nicole Cherry este o mămică tare fericită, iar asta se datorează micuței pe care o ține, în sfârșit, în brațe. Deși, deocamdată, artista ales să o țină departe pe Anastasia de ochii curioșilor, artista a postat un video în care se aude gânguritul de bebeluș al fetiței.

Vedeta a învățat cum să facă față lucrurilor neprevăzute care vin la pachet cu nașterea unui copil, astfel că Nicole Cherry s-a filmat în timp ce îi cânta Anastasiei pentru a o liniști.

Artista i-a fredonat melodia „You are my sunshine”, iar cea mică a reacționat imediat și i-a oferit un gângurit drăgălaș mamei ei.

Nicole a născut primul ei copil în urmă cu o lună

Artista a născut primul ei copil în urmă cu aproximativ o lună. Venirea pe lume a Anastasiei i-a schimbat viața tinerei mămici, care se simte mai împlinită ca oricând.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând.” a declarat imediat după naștere proaspăta mămică.

Mai mult, artista a povestit cum a ales numele fetiței, încă de când o purta în pântec. Nicole Cherry a spus cum numele Anastasia i-a apărut în vis în perioada în care era însărcinată, iar de atunci a știut cum o va chema pe micuța „cireșică”.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis.” a mărturisit acum câteva luni Nicole.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri