Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, relansarea duetului de Crăciun. Ascultă aici melodia specială cântată de cei doi artiști

14 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 1625 share-uri

Anul trecut, Ștefan Bănică Jr. și partenera sa de viață, Lavina Pîrva au lansat primul lor duet împreună. Melodia a fost un succes, iar publicul s-a bucurat să îi vadă împreună pe cei doi artiști. Acum, în apropierea sărbătorilor, Ștefan Bănică a relansat piesa cu specific de Crăciun pentru toți cei care se bucură de această perioadă magică.

 

Ștefan Bănică Jr. și-a bucurat publicul anul trecut, atunci când a lansat prima lui piesă cu cea care îi este parteneră și în spatele scenei, Lavinia Pîrva. Fanii așteptau de mult această colaborare și se pare că artistul a ales momentul oportun pentru a lansa prima piesă alături de soția sa.

„Cel mai nou cantec al meu de Craciun, compus anul trecut, se numeste "CRACIUNUL, VINE CRACIUNUL". Astazi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia. Speram sa va placa și sa va aducem in case atmosfera magică a Craciunului.

#CraciunulVineCraciunul” a scris Ștefan Bănică pe contul lui de Facebook.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, povestea din spatele scenei

În 2019 s-a născut primul copil al cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Micuțul Alexandru este al treilea copil al aristului, iar el se poate declara un părinte împlinit.

De când a născut, soția lui Ștefan Bănică și-a dedicat tot timpul creșterii și îngrijirii celui mic.

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara, să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos, doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate.” a declarat artista într-un interviu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri