Gina Pistol a vorbit pe Youtube despre posibilitatea unui nou copilaș în familia ei. Fanii i-au admirat, încă de la început, calitățile de mamă și grija pe care i-o poartă micuței Josephine. Astfel, internauții au fost extrem de curioși să afle când va deveni Gina Pistol, din nou, mamă.

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă în acest an. Ea și cu Smiley, partenerul de viață cu care are o relație de câțiva ani buni au atins pragul fericirii atunci când micuța Josephine a venit pe lume.

Gina Pistol a simțit o mare binecuvântare atunci când a rămas însărcinată, asta pentru că, din cauza unor condiții medicale, vedeta nu putea face copii. Smiley a povestit cum a fost tot timpul alături de ea, asigurând-o că, în final, totul va fi bine.

Așa s-a și întâmplat iar fanii celor doi au avut parte de o surpriză frumoasă atunci când Gina Pistol a anunțat la începutul anului că este însărcinată.

Mai mult, admiratorii cuplului nu au putut să nu observe cât de implicată este jurata de la „Chefi la cuțite” în îngrijirea și creșterea copilului pe care îl aștepta atât de mult.

Recent, Smiley și Gina și-au lansat un canal de Youtube unde au vorbit deschis despre viața de familie. Proaspăta mămică a răspuns și la cea mai des întâlnită întrebare, și anume când va deveni din nou mamă.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. e când un copil? După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță.” a spus vedeta.

Gina Pistol a vorbit despre anxietatea de după naștere

Gina Pistol s-a confruntat, ca multe alte mămici, cu anxietate după ce a născut.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori.” i-a spus Gina lui Smiley într-un podcast.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri