Bianca Drăgușanu, în război cu Andreea Raicu. Ce au avut cele două dive să-și reproșeze: „Este o expirată.”

12 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 35 share-uri

Un nou scandal zguduie showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu s-au întrecut în reproșuri și pare că războiul dintre ele este departe de a se fi încheiat.

Când internauții credeau că divele din showbiz-ul românesc s-au liniștit și se bucură de perioada sărbătorilor ce urmează să vină, o veste bombă i-a dat pe spate. Noul scandal din media îi are ca protagoniste pe Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu.

Se pare că lucrurile au escaladat rapid între cele două vedete, iar conflictul a fost iscat de însăși Andreea Raicu. Astfel, într-un interviu, fostul model a făcut câteva declarații care au înfuriat-o la culme pe fosta soția a lui Victor Slav.

Andreea Raicu a vorbit despre femeile care au numeroase intervenții estetice, făcând referire la Bianca Drăgușanu.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală .” a fost comentariul vedetei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Replica Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a ripostat imediat și a caracterizat-o pe Andreea Raica ca fiind „expirată”.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu.” a spus diva.

Deși Bianca s-a declarat o împătimită a intervențiilor estetice și a declarat că nu se va opri niciodată din a face aceste proceduri de înfrumusețare, comentariul Andreei Raicu a înfuriat-o de tot pe blondină.

Rămâne de văzut dacă cele două vor face pace sau va urma încă un episod de reproșuri acide.

Bianca Drăgușanu și-a făcut operație pentru a avea „ochi de pisică”

Recent, diva a apelat la o nouă intervenție estetică, la clinica ei preferată din Cluj. De această dată, Bianca Drăgușanu și-a dorit să aibe „ochi de pisică”, iar procedura se pare că a mulțumit-o pe fosta soție a lui Victor Slav, astfel încât a postat pe Instagram imagini cu noua ei fizionomie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri