Delia, dezvăluiri despre momentul când va deveni mamă: „ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt.”

12 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 19 share-uri

Delia a vorbit recent într-o emisiune despre momentul în care va deveni mamă. Artista a povestit și cum bullying-ul din online o afectează, dar și cum a arătat copilăria ei. Despre toate aceste lucruri, Delia nu s-a sfiit să dea din casă și să fie cât mai deschisă cu urmăritorii ei.

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România, urmărită de mii de oameni. Având hit-uri peste hit-uri, dar și o căsnicie frumoasă, bazată pe iubire și respect reciproc, fanii artistei se întreabă când va deveni Delia mamă. Asta și pentru că, fără doar și poate, artista va fi o mamă foarte cool și deschisă în ceea ce privește educația viitorului ei copil.

Recent, Delia a fost invitată într-o emisiune în acest weekend, unde a vorbit deschis despre momentul în care va deveni mamă și de ce amână acest lucru.

"Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt.” a spus Delia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O poveste de dragoste iconică Program special de Ziua Națională a României la National Geographic AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU MASSIF 2023. CUM ARATĂ MASSIF? ORGANIZATORII AU DEZVĂLUIT HARTA FESTIVALULUI

Mai mult, artista a mărturisit că nu ar schimba nimic din viața ei și că se acceptă așa cum este: „Nu cred că am avut ceva de acceptat cu greu la mine. Pur şi simplu, am învăţat în timp să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate.”

Bullying-ul online, fenomen greu de stăpânit

Deși extrem de iubită de public, Delia nu duce lipsă de hateri. Vedeta a vorbit despre acest fenonem, spunând că, deși nu este normal ce se întâmplă, a învățat să nu mai pună la suflet răutățile.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac.” a mărturisit Delia.

VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023 Zodiac floral – Află care este floarea aferentă fiecărei zodii Filmul ”Acolo unde cântă racii” – în sfârșit, la cinema

Sursă foto: Instagram

În schimb, în ceea ce privește copilăria ei, Delia se declară ca fiind un copil fericit și acum, iar perioada când era mică a fost una de-a dreptul specială.

„Delia cea mică era un copil care iubea muzica, un copil energic, jucăuş, creativ. M-am bucurat cât am putut de mult de copilărie, a fost o perioadă frumoasă, cu o energie aparte la care îmi doresc să mă întorc de fiecare dată când simt că nu mai vreau să fiu adult, că e prea greu să ne luăm atât de mult în serios ca adulţi. De altfel, eu şi acum simt că am 18 ani. Nu mai mult (râde).” a adăugat artista.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri