10 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 62 share-uri

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță superbă, pe micuța Sofia. Cea mică seamănă leit cu tatăl său și se transformă pe zi ce trece într-o adevărată domnișoară. Uite cum decurge relația celor doi, chiar dacă Victor Slav a divorțat de mama fetiței sale.

Chiar dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, cei doi foști soți au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. Ambii părinți ai Sofiei se ocupă în aceeași măsură de creșterea copilului lor și vor să îi asigure o educație cât mai frumoasă.

Relația dintre fostul prezentator de meteo și fetița lui este una extrem de frumoasă, iar cei doi au o legătură extrem de specială. Victor Slav s-a declarat uimit de cât de sociabilă și prietenoasă este fiica lui.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit cum Sofia se juce la ceilalți copii și se împrietenește imediat cu ei.

„De fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune ,,Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?" Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil.” a spus Victor Slav.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Asemănarea izbitoare dintre Victor Slav și Sofia

Fiind conștient de asemănatrea dintre el și fetița lui, prezentatorul a mărturisit că nu este important ce moștenește Sofia și că vrea să îi fie alături de ea în tot ceea ce își propune.

„Nu ma interesează ce anume moștenește, dacă moștenește. Important e că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească prorpiul drum, să își dezvolte propria personalitate.” a mai spus Victor Slav.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri