10 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 28 share-uri

Un nou divorț este pe cale să zguduie showbiz-ul românesc. Se pare că relația de iubire dintre Nicoleta Luciu și afaceristul Zsolt Csergo a ajuns la final. Potrivit unor apropiați, bruneta și soțul ei urmează să meargă la notar.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai dorite femei din România, cu o familie frumoasă și numeroasă. Vedeta a făcut numeroase sacrificii pentru a-și păstra familia unită și a depășit chiar și momentele cele mai dificile ale mariajului ei.

Deși omul de afaceri a călcat strâmb și a înșelat-o pe focoasa brunetă, mama copiilor lui, cu antrenoarea de kangoo jumps, Kinga Sebestyen, Nicoleta Luciu a iertat tot de dragul copiilor și a familiei ei.

Totuși, se pare că iubirea nu este îndeajuns pentru a menține o căsătorie, astfel că inevitabilul s-a produs. Surse apropiate din partea afaceristului Zsolt Csergo au dezvăluit că el și Nicoleta Luciu vor divorța amiabil la notar.

Sursă foto: Facebook

Detaliile despre custodia copiilor

Deși aveau o viață de lux și au împreună patru copii reușiti, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo o vor lua, în curând, pe drumuri separate.

Încă nu se cunosc detaliile cu privire la custodia și domiciliul copiilor, însă este posibil ca Nicoleta, cea care și-a dedicat ani buni din viața pentru a-i îngriji pe cei mici, să aibă câștig de cauză.

„Mă simt foarte bine, anii zboară aşa repede, dar eu nu simt, îmi place să copilăresc, mai ales acum că ai mei copii cresc şi cresc şi eu odată cu ei şi copilăresc încă o dată cu ei. Aşă că nu îmi simt vârsta, îţi dai seama. Îmi doresc să trăiesc fiecare clipă din viaţa mea la intensitate maximă alături de cei dragi. Nu spun nu, încă unui copil.” a declarat fotomodelul în urmă cu câțiva ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri