Amna a povestit recent într-un podcast despre o perioadă grea a vieții ei, pe care nu multă lume o cunoaște. Vedeta a suferit enorm la începutul carierei sale, atunci când a fost diagnosticată cu o boală grea.

Amna este mereu cu zâmbetul pe buze și are energia unei luptătoare. Cu hit-urile sale, dar și cu prezența ei plăcută s-a făcut ușor iubită de către publicul românesc.

Invitată recent în podcast-ul Roxanei Nemeș, Amna a făcut câteva dezvăluiri care i-au șocat pe admiratorii artistei. Vedeta a povestit cum, la numai 23 de ani, a fost diagnosticată cu o boală grea la Spitalul Fundeni din București și nimeni nu știa cât mai are de trăit. Amna a povestit cu lacrimi în ochi că mergea în fiecare zi de marți la spital pentru a i se face analize de sânge. Disperată și cu frica în sânge de faptul că medicii nu îi mai dădeau multe șanse, artista a căutat soluții și în străinătate.

Salvarea frumoasei blondine a venit din Austria, acolo unde Amna a mers pentru a cere o a doua opinie. În spitalul din străinătate, vedeta a simțit că se naște pentru a doua oară. Medicii de acolo i-au spus că nu are nimic grav și că boala de care suferea este tratabilă.

„Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Mi s-a spus că n-o să am copii. Am un băiețel minunat, de șapte ani. Am zis că nu e adevărat, deci am zis că nu e adevărat. De Crăciun, de aia i-am pus și numele Cristian. De Crăciun am aflat. O să plâng acum.” a povestit artista.

Sursă foto: Instagram

Frica privind viața ei a fost de fapt drumul către transformare

Amna a povestit cum și-a început cariera de succes având în spate frica că nu va mai apuca ziua de mâine și și-a dorit ca, în timpul rămas, să facă ceea ce o împlinește cu adevărat.

Îndrăgita artistă și-a dat demisia de la fostul job de translator și a lansat hit-ul „Tell me why”, care s-a bucurat de un real succes.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri