10 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 19 share-uri

Viviana Sposub și actorul George Burcea sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Fanii cuplului se întreabă când cei doi amorezi vor trece la pasul următor. Viviana Sposub a vrut să clarifice aceste lucruri și le-a răspuns curiozităților fanilor.

Relația de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea este îndelung urmărită de fanii cuplului. Cei doi își arată tot timpul dovezi de dragoste și își fac declarații pe rețelele sociale.

Povestea lor a început pe platourile de filmare de la emisiunea „Ferma”, iar lucrurile au evoluat frumos între cei doi. Totuși, internauții sunt curioși să știe când George Burcea va îndrăzni să facă următorul pas și să o ceară de soție pe fosta prezentatoare meteo.

Mai mult, fanii celor doi se întreabă dacă șatena este sau nu însărcinată. Pentru a satisface toate curiozitățile, Viviana a răspuns în legătură cu acest subiect. Se pare că marele anunț poate fi oricând făcut de către cei doi.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmplă.”a spus Viviana Sposub.

George Burcea, pregătit să se recăsătorească?!

Nici George Burcea nu a scăpat de întrebările indiscrete, astfel că fanii au vrut să știe când îl vor vedea din nou pe tânărul actor la altar. Fostul soțul al Andreei Bălan a dat de înțeles că acum nu este momentul potrivit și nu are de ce să se grăbească.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi”. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întamplă.

Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live sa simtă ce simțim noi de mai bine de un an. Bianca…uite mai ca mi-a intrat și cumnățica.” a spus George Burcea într-un live de pe Instagram.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri