9 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 47 share-uri

Anca Dinicu a împlinit astăzi 32 de ani și se simte mai bine ca niciodată. Actrița și-a făcut un cadou de suflet, o ședintă foto care a stârnit imaginația admiratorilor de pe Instagram. Vedeta și-a lăsat la vedere bustul generos, dovada faptului că Anca Dinicu nu este doar talentată, ci și o femeie extrem de sexy.

Aniversarea Ancăi Dinicu a fost imortalizată cu o ședintă foto de zile mari. Talentata actriță ce interpretează personajul Gina Felea le-a stârnit în această dimineață imaginația tuturor internauților.

Pentru că a împlinit o frumoasă vârstă, Anca Dinicu a vrut să marcheze cei 32 de ani de existentă prin câteva poze pe care le va păstra, peste ani, ca amintire.

Vedeta s-a lăsat pozată într-o bluză transparentă, având un decolteu extrem de sexy și provocator. Bustul generos al Ancăi Dinicu a fost apreciat în număr mare de admiratorii actriței, care s-au grăbit să o felicite și să o aprecieze pentru apariția de senzație.

Anca Dinicu a împlinit 32 de ani

Actrița a scris și un mesaj la imaginile postate pe rețeaua de socializare în care le-a scris prietenilor virtuali că scopul acestor fotografii este pentru a-și aduce aminte, peste ani, de tinerețea și frumusețea cu care a fost înzestrată. Mai mult, Anca a mărturisit că imaginile nu sunt pentru a aduna inimioare, ci pentru inima ei.

Sursă foto: Instagram

„Nu, nu pun poza asta pentru inimioare. O pun pentru inima mea. Nu pentru semnele de afectiune, nu, departe de mine acest gand. Pentru mine. Pentru ca azi e ziua mea si vreau sa ramana aici ca am fost odata tanara. Si frumoasa… normal. Bravo, Anca! Am primit de la @leea.ro📸 cado’ si ii multumesc. Va multumesc si voua pentru mesajele ce vor urma 😅😂❤️.” a scris vedeta.

La cât de bine arată Anca Dinicu, cu siguranță vor mai urma astfel de pictoriale și la următoarele aniversări ale sale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri