9 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 10 share-uri

Întrebarea cu privire la relația dintre actorii serialului Adela, Oana Moșneagu și Vlad Gherman este pe buzele tututor. Recent, actrița a vorbit în cadrul unui interviu despre sentimentele care o leagă de Vlad, dar și ce părere are Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului despre realțiile dintre cei doi.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt văzuți tot mai des împreună, iar pe social media postează fotografii cu ei doi atât de la filmările serialului "Adela", dar și din vacanțele pe care le petrec împreună.

Invitată să participe la un interviu, frumoasa actriță a ținut să clarifice aceste lucruri și să le răspundă fanilor cu privire la relația dintre ea și actorul Vlad Gherman.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.” a declarat Oana Moșneagu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Astfel, se pare că între cei doi actori există o prietenie strânsă și se susțin reciproc.

Ce are de spus Cristina Ciobănașu despre apropierea celor doi

Întrebată ce părere are fosta iubită a lui Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, despre relația strânsă de prietenie dintre cei doi actori, Oana Moșneagu a mărturisit că toată lumea privește relația lor de prietenie ca pe un lucru cât se poate de firesc.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim.” a adaugat Oana Moșneagu.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursă foto: Instagram

Totuși, fanii nu au putut afla dacă îndrăgita actriță din "Adela" are sau nu iubit. Oana Moșneagu preferă să păstreze misterul în ceea ce privește relațiile sentimentale.

„Ah, vrei să îmi îndepărtezi potențialii pretendenți, eu zic să nu ucidem speranța și misterul, totuși, ha,ha.” a spus amuzată actrița.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri