Valentina Pelinel, în ipostaze tandre la propria zi de naștere. Cum și-a sărbătorit soția lui Cristi Borcea ziua de naștere

9 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 1 share-uri

Valentina Pelinel a împlinit ieri 41 de ani, iar modelul a postat câteva fotografii de la petrecerea de ziua ei pe social media. Internauții au observat ipostazele tandre dintre model și Cristi Borcea, dar și fericirea din ochii Valentinei. Mai mult, soția lui Cristi Borcea a transmis un mesaj inspirațional tuturor prietenilor din mediul virtual.

Valentina Pelinel se poate declara o femeie împlinită la cei 41 de ani pe care tocmai i-a împlinit. Cu o carieră de model de succes în spate, dar și cu o familie numeroasă, soția lui Cristi Borcea este extrem de fericită în acest stadiu al vieții în care se află.

Vedeta și-a serbat ziua de naștere într-un cadru restrâns, alături de familie. Totuși, modelul nu a uitat nici de admiratorii ei, asta pentru că Valentina a postat câteva imagini cu ea, dar și un mesaj inspirațional despre recunoștință și acceptare, la care internauții au reacționat imediat.

„2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înteleg și simt cu adevarat ce înseamnă să fii recunoscător. Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o noua șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință.” a scris frumoasa soție a lui Borcea pe Instagram.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Sursă foto: Instagram

Pe InstaStory, Valentina Pelinel a publicat mai multe poze de la fericitul eveniment în care le-a arătat fanilor câteva dintre buchetele de flori pe care le-a primit, dar și tortul fară zahăr, special conceput pentru silueta unui fotomodel.

Cristi Borcea și actuala lui soție sunt căsătoriți de trei ani și au împreună trei copii, un băiat și două fetițe gemene.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri