9 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 23 share-uri

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România. În urma lui au rămas șlagăre nemuritoare, dar și o casă pe care artistul o iubea nespus. Rudele regretatului interpret au luat o decizie radicală în ceea ce privește locuința în care s-a născut și a crescut Benone Sinulescu.

Benone Sinulesu a fost și va rămâne un artist iubit de către poporul român. Mereu cu zâmbetul pe buze, interpretul de muzică de folclor aducea buna dispoziție la orice eveniment era invitat. Plecarea artistului a întristat numeroși fani ai muzicii populare tradiționale, iar în urma lui, Benone Sinulescu a lăsat o carieră demnă de un artist desăvârșit.

Mai mult, lucrurile care aduc aminte de marele artist sunt păstrate cu mare grijă de către familie care l-au îngrijit până în ultimul moment al vieții. Rudele lui Benone Sinulescu au luat și o decizie radicală în ceea ce privește cea mai dragă locuință a interpretului.

Benone Sinulescu și sotia sa. Sursă foto: Facebok

Astfel, casa părintească a artistului din Siriu, județul Buzău urmează să devină muzeu.

Cea mai dragă locuință a lui Benone Sinulescu

Interpretul de muzică de folclor și-a petrecut primii și cei mai frumoși ani din viață în Siriu, județul Bacău. Aici este locul unde artistul a învățat primele taine ale muzicii și a prins aripi pentru cariera de succes care a urmat.

Benone Sinulescu a iubit mereu casa părintească, casă pe care a considerat-o un loc sfânt.

Rudele artistului, împreună cu autoritățile locale au luat decizia de a transforma casa din județul Buzău într-un muzeu în cinstea marelui cântăreț de muzică populară.

Casa are trei camere și este neschimbată, exact așa cum a fost și în timpul copilăriei lui Benone Sinulescu. Printre obiectele rămase neatinse din locuintă se găsesc discuri de vinil, numeroase fotografii cu marele artist și chiar o poză cu autograf a Nadiei Comăneci.

Deschiderea muzeului va fi anunțată de familie, iar fanii lui Benone Sinulescu îi vor putea admira o parte din viața artistului, în cel mai drag loc în care a trăit regretatul interpret.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Scapă de kilogramele în plus în doar două zile! Dieta magică care te ajută să ajungi la corpul mult visat

28 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri