Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul copil. Actrița a strălucit pe covorul roșu, la brațul lui Leonardo DiCaprio

8 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 30 share-uri

Actrița din „Jocurile foamei” a strălucit pe covorul roșu. la premiera filmului „Don’t look up”. Burtica de gravidă a lui Jennifer Lawrence a atras toate privirile, iar vedeta este mai fericită ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe.

Premiera filmului "Dont look up" a avut loc pe 5 decembrie, iar apariția pe covorul roșu a lui Jennifer Lawrence a fost absolut încântătoare. Actrița în vârstă de 31 de ani a purtat o rochie lungă, diafană și strălucitoare, marca Dior. Burtica deja evidentă a actriței a încântat privirile internauților, iar Jennifer a primit mii de felicitări cu această ocazie.

Jennifer Lawrence și-a făcut apariția în mod public după ce o bună perioadă de timp a stat departe de lumina reflectoarelor.

„Mă simt ca și cum n-aș fi cu adevărat aici, dacă asta are sens. Nu procesez.” a declarat Jennifer la gala noului film în care joacă alături de DiCaprio.

Jennifer Lawrence și soțul ei așteaptă primul lor copil

Celebra actriță s-a căsătorit cu Cooke Laroney, dealer de artă, după numai un an de relație, în 2019. Cei doi urmează să devină părinți la începutul anului viitor pentru a-și completa familia.

Totuși, Jennifer Lawrence nu a dorit să dea mai multe detalii despre sexul bebelușului și își dorește să îi poată proteja intimitatea copilului cât mai bine posibil.

„Dacă aș fi fost la o petrecere și cineva mi-ar fi spus: „O, Doamne, ești însărcinată”, n-aș fi fost ceva de genul: „Nu pot vorbi despre asta. Pleacă de lângă mine”, dar fiecare instinct din corpul meu vrea să le protejeze intimitatea pentru tot restul vieții, atât cât pot eu.” a mai spus actrița.

În ceea ce îl privește pe soțul ei, Jennifer Lawrence a declarat că a știut din prima că el este alesul. Întrebată ce a făcut-o pe actriță să se căsătorească după numai un an de relație, vedeta a răspuns că totul a constat în felul în care Cooke Laroney a făcut-o să se simtă: „Nu știu, am început cu lucrurile de bază: Cum mă simt? Este bun? El e alesul, știu că sună ca o prostie, dar e. E cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o, așa că mă simt onorată să devin o Maroney.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri