7 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 5 share-uri

Gabriela Cristea a postat recent o poza pe contul ei de Instagram, în care le arată fanilor ei ca și vedetele au zile mai puțin bune și că sub strălucirea cu care acestea defilează în media se ascund aceleași griji ca ale tuturor oamenilor.

Vedetele sunt până la urmă tot oameni, iar acest lucru îl demonstrează clar Gabriela Cristea. Bruneta a postat recent o fotografie pe social media în care le povestește internauților cum arată o zi mai puțin bună pentru ea.

Nemachiată și vizibil obosită, vedeta de televiziune nu s-a sfiit să le arate fanilor exact cum se simte și să le arate faptul că vedetele nu sunt super-oameni, nu au nici super-puteri, dar au, la fel ca toată lumea unele zile mai dificile.

„Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa…m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat pe usa gradinitei. Apropos, a trimis educatoare acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi…sa se stieeeee!!! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci astm si daca nu ai…si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu! La voi cum e???”a scris soția lui Tavi Clonda pe Instagram.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Sursă foto: Instagram

Fanii Gabrielei au empatizat imediat cu vedeta și au încurajat-o să nu se dea bătută.

„Asta înseamnă să fii mamă. Sănătate multă, în rest toate trec”/ „Oricum ești frumoasă și nedormită”/ „Curaj!” au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri