7 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 17 share-uri

Bat clopote de nuntă pentru Ada Galeș. Actrița a făcut marele anunț pe Instagram într-un mod cât se poate de simplu și frumos. Marele eveniment va avea loc în această sâmbătă, iar urmăritorii ei așteaptă poze și impresii de la cea mai frumoasă zi de până acum din viața Adei.

Ada Galeș a anunțat astăzi, pe o rețea de socializare, că se căsătorește cu cel care i-a furat definitiv inima. Fericitul eveniment va avea loc chiar în această sâmbătă.

„am ales unele dintre cele mai raw și random poze să vă zic că ne căsătorim. sămbătă. mi se părea aiurea să nu vă zic asta așa cum m-am obișnuit să comunic cu voi, banal, frust, autentic, așa cum cred că e de fapt și viața, așa cum cred că ar putea fi și social media, onestă. o să vă umplu de sirop săptămâna asta, de alegerile făcute, de insightul pe care îl am, de perspectiva mea asupra acestui eveniment. singurul lucru cert pe care îl știu e că this is it.” a scris Ada Galeș pe social media.

Sursă foto: Instagram

Fanii, dar și prietenii de scenă au felicitat-o pe tânăra actriță și cu toții așteaptă să o vadă pe Ada în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Printre cei care s-au bucurat alături de viitoarea mireasă au fost buna ei prietenă, Dana Rogoz, dar și Jean Gavril și Andreea Perju.

Astfel, rămâne de văzut cum va celebra Ada Galeș ziua cea mare, iar noi, la rândul nostru, îi urăm casă de piatră și de ce nu, un copilaș care să îi completeze frumoasa familie pe care a ales să o creeze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri