Loredana Groza întinerește pe zi ce trece, iar încetul cu încetul se dezbracă de inhibiții pe social media. Recent, blondina a postat două fotografii extrem de provocatoare care i-au lăsat fără gras pe internauți.

Loredana Groza s-a inventat în ultimul an câți alți artiști în 10. Vedeta a suferit câteva modificări de ordin estetic în ultima perioadă, dar și în stilul ei se simt transformări radicale.

Artista a postat pe rețelele de socializare mai multe poze provocatoare, spre deliciul fanilor, care au copleșit-o cu complimente.

Astfel, în timp ce Instagram-ul vedetelor era plin de ghete lustruite, Loredana Groza a ales să îl aștepte într-o altă postură pe Moș Nicolae, și nu una tocmai cuminte.

„Waiting for St. Nick..My boots are ready” a scris vedeta la descrierea celor două fotografii care au zguduit internetul.

Totuși, nu toți urmăritorii artistei au apreciat pictorialul sexy al Loredanei. Așa cum era de așteptat, comentariile răutăcioase nu au ezitat să apară.

„Așa nu prea e de bun gust”/„Cam exagerat” au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Madonna de România.

Sursă foto: Instagram

Loredana Groza a negat intervențiile estetice

Loredana Groza a infirmat cum că ar avea vreo operație estetică, deși tenul vedetei este evident schimbat.

"Nicio operație estetică, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. „Cu toții ne transformăm. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici.” a declarat Loredana cu privire la acest subiect controversat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Absențele elevilor din București ar putea fi motivate, dacă greva STB va continua

24 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri