7 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 6 share-uri

Apropierea Crăciunului le-a făcut pe vedetele autohtone să își împodobească de grabă casa și să posteze imagini pe Instagram. Cum bradul de Crăciun este un „must” în fiecare casă, nici starurile nu au făcut rabat de la această tradiție.

Vedetele numără zilele până la Crăciun, astfel că s-au apucat de aranjat decorurile pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Instagram-ul a fost locul preferat al starurilor autohtone, unde brazii, cu mic, cu mare, au fost etalați spre încântarea internauților.

Alina Ceușan și-a creat un decor de vis în propria locuință, demn de pictorialele de pe Pinterest. Culorile predominante au fost argintiu și roșu, iar atmosfera casei a devenit imediat cozy.

Sursă foto:Instagram

În schimb, Andreea Bălan s-a filmat în colțul decorat de ea, alături de cele două fetițe, cu specific de Crăciun. Astfel, fanii Andreei au putut admira atât calitățile de model ale artistei, dar și bradul de Crăciun care strălucește în spatele ei.

Decorat cu ornamente albe și globuri personalizate cu cele mai dragi poze ale ei, bradul Andreei Bălan este o bucurie în casa ei, mai ales pentru cele mici. În plus, lângă brad se găsesc câteva jucării de sezon care să aducă spiritul Crăciunului mai aproape în casa vedetei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  
Sursă foto:Instagram

Nici Andreea Bănică nu a putut să treacă peste această etapă de decorare a casei, așa că, îndată ce a terminat de împodobit bradul l-a și filmat și postat pe social media. În acest an, blondina a ales culori calde, care s-au uniformizat perfect, alb și roz. Bradul este poleit cu zăpadă, pentru un look cât mai aproape de realitate și decorat cu luminițe mici, simple. Pe lângă pomul de Crăciun se află, în aceeași notă, îngerași și spiriduși.

Mai mult, vedeta și-a decorat și casa scării în același stil, făcând o adevărată sărbătoare din pregătitul locuinței pentru Crăciun.

„Gata bradutul nostru! Daca in fiecare an imi lua o saptamana sa fac bradul, anul acesta renii lui Mos Craciun m-au ajutat la maxim. In 3 ore a fost gata si au fugit si in alte case cu bradutii si decoratiunile lor. Nu-i asa ca este supeeeeeeeeerb?” a scris artista pe social media.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursă foto:Instagram

Ana Maria Prodan așteaptă Crăciunul cu zâmbetul pe buze, iar decorarea casei este una dintre activitățile care îi fac plăcere. Ea s-a pozat lângă bradul înalt, împodobit cu ornamente alb și roz.

Sursă foto:Instagram

În schimb, Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor cum a decorat bradul într-un stil cu totul și cu totul nonconformist. Bruneta a ales culoarea negru pentru acest an, iar ca ornamente a optat pentru păsări, fluturi și câteva luminițe simple, dar de efect.

„Impodobirea bradului este traditia in preajma careia crestem de mici. In jurul ei sunt povesti care ne antreneaza imaginatia si ne fac devenim visatori. Vis pe care il lasam mai departe mostenire, copiilor nostri. In copilarie impodobeam bradul pe 24 Decembrie, in Ajunul Craciunului “asa cum se face”. Dar e mai important sa faci cum simti, decat cum “trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama ca am la dispozitie prea putin timp sa ma bucur de magia pe care bradul o aduce in casa noastra. Acum, ca suntem parinti, facem ca tot ce e frumos sa dureze cat mai mult, atat pentru noi, dar mai ales pentru fetita noastra. Astfel, va prezentam bradul nostru.” a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Sursă foto:Instagram


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri