Anca Țurcașiu a descoperit secretul tinereții veșnice. Cum arată vedeta la 51 de ani

6 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 64 share-uri

Anca Țurcașiu pare că a găsit elixirul tinereții. Vedeta a postat câteva fotografii  pe contul ei de Instagram, iar fanii nu au putut să nu observe cât de tânăra arată artista la cei 51 de ani pe care îi are.

Anca Țurcașiu are timpul de partea ei. Vedeta se simte bine în propria piele și radiază la cei 51 de ani pe care i-a împlinit.

Artista a postat recent câteva fotografii cu ea pe contul de Instagram, unde a primit numeroase aprecieri din partea fanilor. Aflată la filmările unei emisiuni pentru seara de revelion, Anca Țurcașiu a afișat un zâmbet cald, primind felicitări din partea internauților pentru felul în care arată.

„Două zile pline. Ca altădată! Ce bine e!” a scris frumoasa artistă pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de Cristian Georgescu

Artista a trecut printr-un divorț dureros anul trecut, atunci când povestea de dragoste dintre ea și medicul stomatolog, Cristian Georgescu s-a terminat.

Cei doi au păstrat discreția în ceea ce privește motivul separării și au plecat pe drumuri separate fără resentimente.

Totuși, la numai un an de la divorțul care a zguduit presa mondenă, Cristian Georgescu și-a găsit iubirea și s-a recăsătorit.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!" a scris vedeta pe contul ei de Facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri