3 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 11 share-uri

Ce a determinat-o pe actriță să facă aceste declarații.

Olimpia Melinte se poate declara o femeie împlinită și fericită. Cu o carieră de succes și în plină ascensiune, frumoasa roșcată din serialul „Vlad” are o familie cu care se mândrește la fiecare ocazie. Cu toate acestea, actrița a experminentat, de-a lungul timpului, suișuri și coborâșuri.

Recent, Olimpia Melinte și-a deschis sufletul pe o rețea de socializare și le-a dezvăluit internauților ce provocări a întâmpinat în timpul filmărilor serialului de la ProTV. Actrița a mărturisit că, după multele critici primite din partea telespectatorilor, și-a dat seama că nu poate mulțumi pe toată lumea.

De-a lungul proiectului @vlad_serial am primit tot felul de mesaje de la înjurături până la cereri în căsătorie.

Primul sezon s-a lăsat cu multă ură, chiar și cu mesaje de amenințare, Elizei i se spunea în toate felurile, adică mie, publicul nu făcea diferența între personaj și actor, eram niște “japițe” pentru că…așa era scenariul. Din fericire am privit mereu toată treaba asta cu mult umor și detașare altfel, probabil, o luam razna.

Apoi a urmat perioada în care eram ori prea rea ori prea bună, ori jucam bine ori eram praf, ori eram frumoasă ori urâtă, ori prea albă ori prea roșcată, mereu oamenii au simțit nevoia să comenteze într-un fel sau altul, ca și cum am putea schimba ceva la noi, ca și cum de noi depinde cât de deschisă sau închisă ne e culoarea pielii. Dar când ești actor ajungi să înțelegi că nu-ți mai aparții în totalitate, dar și că nu o să mulțumești niciodată pe toată lumea, ceea ce e bine. Important e să rămâi sincer cu tine și să-ți vezi de treabă, ceea ce am făcut.

Ea e #Eliza #damadecupa iubită și detestată de voi, dar fără ea povestea serialului n-ar mai fi fost la fel. Pentru mine a fost o mare bucurie să-i fac loc în viață și mi se pare incredibil că povestea este așa de aproape de final!” a scris Olimpia Melinte pe pagina ei de facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri