Se deschide CLASSICAL CHRISTMAS MARKET pe Esplanada Operei Naționale București

Astăzi, 3 decembrie 2021, de la ora 17:00, se deschide CLASSICAL CHRISTMAS MARKET, primul Târg de Crăciun în aer liber din România, care va aduce în prim plan muzica clasică a sărbătorilor de iarnă.

Comunicat de presă

Poziționat pe Esplanada Operei Naționale București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72), CLASSICAL CHRISTMAS MARKET va fi deschis publicului în perioada 3 – 31 decembrie, între orele 10.00 și 21.00.

CLASSICAL CHRISTMAS MARKET este primul Târg de Crăciun găzduit de Opera Națională București în întreaga sa istorie centenară, fiind organizat alături de Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi. Desfășurat pe nu mai puțin de 12.000 metri pătrați, CLASSICAL CHRISTMAS MARKET oferă vizitatorilor, indiferent de vârstă, atmosfera aparte și farmecul sărbătorilor de iarnă, surprinsă într-o scenografie impresionantă, cu atracții diverse, într-un cadru muzical de poveste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti  Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

CLASSICAL CHRISTMAS MARKET este creat în jurul unui patinoar cu gheață (600 mp) și invită publicul să se bucure de magia muzicii cântate pe Scena Colindătorilor de copiii din Programul Național Cantus Mundi sosiți din toată țara sau de micii artiști ai Corului de copii al Operei Naționale București. Printre atracții se află plimbările cu Express-ul OCC și trăsura cu cai, dar și zboruri cu sania sau întâlniri surpriză cu Moș Crăciun. Vizitatorii se vor putea bucura de workshop-urile de pregătit cadouri găzduite de Atelierele Spiridușilor, de mâncarea tradițională, dulciurile cu dichis și vinul fiert de la Căsuțele de Crăciun și multe alte surprize. CLASSICAL CHRISTMAS MARKET a pregătit decoruri uluitoare, cu îngeri uriași, brazi de peste 5 metri, luminițe și arhitecturi luminoase speciale pentru o experiență de neuitat a lunii decembrie, în București.

Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat? AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Intrarea la CLASSICAL CHRISTMAS MARKET este liberă, pe baza certificatului verde.

Pe toată durata Târgului, în Sala mare a Operei Naționale vor avea loc mai multe reprezentații eveniment: premiera spectacolului centenar „Lohengrin” de R. Wagner (regia Silviu Purcărete – 8, 10 și 12 decembrie), Seara Tinerilor Coregrafi (14 decembrie), spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de P. I Ceaikovski (15, 18, 23 și 29 decembrie), spectacolul „La Traviata” de G. Verdi (19 și 22 decembrie), „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart (18 decembrie) și „La Bohème” de G. Puccini (29 decembrie).

Nu în ultimul rând, pe celebra scenă a Operei Naționale vor avea loc mult așteptatele reprezentații ale spectacolului de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, care în acest an se intitulează „Pe drumul Crăciunului” (16 și 17 decembrie).

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri