SAGA Festival a sărbătorit Ziua Națională a României și mutarea pe National Arena printr-un foc de artificii spectaculos și un DJ set special susținut de Alex Parker. Show-ul, transmis live pe platformele online SAGA, PRO TV, Kiss FM și Kiss TV, a fost urmărit de peste 100.000 de oameni.

Tot miercuri seară, cei înregistrați pe sagafestival.com au fost primii care au putut cumpăra biletele pentru noua ediție. Începând de astăzi, toate categoriile de bilete, la cel mai mic prag de prețuri, vor fi puse în vânzare. Doar în luna decembrie acestea pot fi cumpărate prin sistemul de rate cu 10 euro depozit.

“Ne bucurăm că am putut fi împreună de Ziua Națională a României, pe National Arena. Locul acesta are un vibe anume, pe care-l poți experimenta odată ce ajungi aici, și sunt convins că este locul perfect pentru ceea ce urmează. SAGA este o mișcare a oamenilor care iubesc muzica electronică. Anul acesta, line-up-ul nostru va fi considerabil mai mare, vom aduce în România mai mulți artiști așteptați și iubiți de public. Este un loc în care ne dorim ca oamenii să fie parte din ceva special, unde imaginația lor să poată deveni realitate. SAGA este un festival care trece granițele. Aseară, printr-un eveniment special, am marcat faptul că avem o casă nouă. Am pus un steag aici pentru ceea ce va fi în iunie anul viitor”, a declarat Allan Hardenberg - CEO ALDA.

Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet sunt primii artiști anunțați în line-up-ul celei de-a doua ediții SAGA, care va avea loc pe 3, 4 și 5 iunie, la National Arena, în București. Alți artiști vor fi anunțați în curând.

Biletele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

Cei care își doresc să fie primii care află noutățile despre cea de-a doua ediție SAGA și să nu rateze nicio informație despre festival se pot înregistra aici sau își pot descărca aplicația SAGA Festival din App Store și Google Play Store.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri