29 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 80 share-uri

După mai bine de 40 de ani, legendarul grup suedez ABBA lansează un nou album intitulat „Voyage”. Mai multe precizări în rândurile ce urmează.

Grupul suedez ABBA s-a reunit şi va lansa în luna noiembrie un nou album de studio, primul material discografic cu piese originale înregistrate după o pauză de mai bine de 40 de ani.

De asemenea, ABBA va susţine un concert digital la Londra în 2022, au anunţat joi membrii formaţiei suedeze, citaţi de agenţiile de presă Reuters şi AFP. În cadrul concertului digital membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme.

„Voyage” este ultimul album ABBA

„Voyage” va fi ultimul album lansat de ABBA, a anunţat săptămâna aceasta în The Guardian, afirmând că este vorba despre ultimul lor disc.

Benny Andersson şi Björn Ulvaeus, cei care au scris împreună două melodii din album, au afirmat că nu vor mai compună muzică pentru celebrul grup suedez. "Nu am spus niciodată că ABBA se va reuni vreodată. Dar acum pot să vă spun: s-a terminat”, a precizat Benny Andersson.

Până în prezent, ABBA a lansat trei single-uri de pe albumul „Voyage”: „I Still Have Faith În You”, „Don't Shut Me Down'” şi „Just a Notion”.

Despre ABBA

Cunoscut ca unul dintre cele mai populare grupuri pop din lume, ABBA a vândut discurile sale în peste 385 de milioane de copii pe plan mondial.

Cele mai de succes piese pentru care trupa suedeză a devenit faimoasă, lansate la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980: „Waterloo”, „Dancing Queen” şi „Take A Chance On Me”.

În 1982 grupul ABBA s-a destrămat.


Din echipa Garbo fac parte încă de la vârsta primelor mele angajări. Aici am „crescut”, am prins aripi de jurnalist și am căpătat o experiență bogată și mai ales frumoasă. Ca orice om ce scrie, amprenta credințelor...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri