18 August 2021 publicat în Entertainment 13 share-uri

“Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, cea mai nouă producție a studiourilor 20th Century, este un o comedie care se transforma treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi, care îi are în rolurile principale pe Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi.

Un erou se naște

Așa cum este jucat de Ryan Reynolds, Guy este un tipicar, are zilnic aceeași rutină și nu se poate lăuda cu vreo realizare importantă în viața sa.

Sociabil și vesel,ușor naiv, Guy este un casier de bancă pasionat de muzica anilor ’90 și de divele care o cântă. “M-am îndrăgostit de personaj, are inocența unui copil, caută un sens și vrea să aparțină și totuși are o existență de rutină. E nerușinat de optimist. O cunoaște pe femeia care îl ajută să se dezvolte, să evolueze, sentiment cu care mulți oameni se pot identifica. Iar ea îl ajută într-un fel unic și vedem cum el câștigă abilitatea de a gândi pentru sine și de a acționa conștient”, spune actorul Ryan Reynolds.

“Aici îl vedem pe Ryan într-un fel diferit, e mai conștient de sine, mai bun și mai inocent. Calitatea lui unică este că poate să fie acest erou super tare de acțiune și să dea dovadă de umor în felul în care se raportează la sine și la lumea din jur”, spune regizorul Shawn Levy.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

SINOPSIS:

Guy, un casier bancar, își dă seama că este de fapt un personaj secundar într-un joc video online violent, denumit „Free City”. Practic viața lui nu este reală, ci creată pe computer.

Datorită unui cod dezvoltat de programatorii Milly și Keys și inserat în „Free City”, Guy devine deodată conștient de faptul că lumea lui este un joc video și ia măsuri pentru a se transforma în eroul acestuia, lansând o cursă contra cronometru pentru a salva jocul, înainte ca dezvoltatorii să îl închidă.

Cu Ryan Reynolds în rolul protagonistului Guy, filmul este regizat de Shawn Levy, fiind bazat pe un scenariu semnat de Matt Lieberman și Zak Penn.

“Free Guy / Eliberează-l pe Guy” este distribuit în România de Forum Film și are premiera în data de 13 august 2021 în formatele 2D, 3D și IMAX.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri