Realitatea neurologica a unei femei nu este la fel de constanta ca a barbatului, ci seamana mai curand cu vremea insasi - se afla intr-o permanenta schimbare si este imprevizibila

Hormonii afecteaza atat de profund creierul femeii, incat se poate spune ca influenta exercitata de ei poate da nastere realitatii launtrice tipic feminine. Ei pot contura valorile si dorintele unei femei, atentionand-o asupra lucrurilor importante. Prezenta lor este resimtita in fiecare etapa a vietii, chiar de la nastere.

Fiecare stare hormonala - copilaria, adolescenta, prima tinerete, maternitatea si menopauza - functioneaza ca un agent de fertilizare pentru diferitele conexiuni neurologice care sunt responsabile pentru noile ganduri, emotii si interese.

Datorita fluctuatiilor continue care incep inca de la varsta de trei luni si dureaza cu mult dupa menopauza, realitatea neurologica a unei femei nu este la fel de constanta ca a barbatului, ci seamana mai curand cu vremea insasi - se afla intr-o permanenta schimbare si este imprevizibila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Din paginile acestei carti, scrise de un neuropsihiatru, veti afla despre alchimia creierului adolescentei, despre creierul sentimental, despre terapia cu hormoni, orientarea sexuala, depresia postnatala etc.

Autor: Louann Brizendine; Colectie: Psihologie

Carte aparuta la Meteor Press


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri