Magia sarbatorilor se va asterne in capitala mai devreme decat de obicei! Demis Roussos revine in Romania pentru un concert extraordinar de sarbatori! Acesta va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19.00.

Povestea unui geniu

Numele adevarat al cantaretului este Artemios Ventouris Roussos si s-a nascut in Egipt pe 15 iunie 1946. Copilul Demis devine interesat de jazz inca de la varsta de 10 ani, cand incepe sa studieze si tainele muzicii cantate la trompeta.

Cativa ani mai tarziu Demis emigreaza in Grecia impreuna cu familia. In scurt timp, Demis se gandeste la o solutie pentru a-si intretine familia si se angajeaza ca muzician de cabaret in Atena, unde invata sa cante la chitara si la pian. Prima sa formatie a fost “The Idols”, unde canta la chitara bas.

Primul album la care Demis a colaborat cu Vanghelis – cand a luat nastere “Aphrodite’s Child” – a inregistrat doar in Franta vanzari de peste un million de copii! Celebritatea a fost din acel moment doar la un pas de el, lumea intreaga cunoscandu-l si admirandu-l. Curios este tocmai ca vocea lui minunata a fost descoperita accidental! La scurt timp dupa aceea, influentele muzicii egiptene aveau sa se regaseasca in stilul muzicii lui Demis.

“My Reason”, “Happy To Be On An Island In the Sun”, “Goodbye My Love, Goodbye”, precum si “Time” si “Voice and Vision” au reprezentat mai apoi cele mai de succes albume ale lui Demis.
Prin muzica sa, Demis vrea sa transmita tuturor oamenilor un mesaj de pace! In acelasi timp, el militeaza si pentru protejarea mediului inconjurator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Intr-o zi, in luna iunie a anului 1985, Demis si Pamela, prietena sa, au calatorit cu avionul de la Atena la Roma, dar aeronava a fost deturnata si Demis a fost tinut ostatic cateva zile la Beirut. Cum orice lucru are si o parte frumoasa trebuie sa spunem si ca rapitorii au sarbatorit cu el impreuna in captivitate ziua sa de nastere si l-au eliberat apoi pentru ca si-au dat seama ca este insusi Demis Roussos! La putin timp dupa aceea el a scos albumul “The story of Demis Roussos”.

Demis Roussos revine in Romania pentru un concert extraordinar de sarbatori! Acesta va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19.00. Acest concert va fi unul special - ne va dezvalui bucuria si spiritul sarbatorilor sfinte! Artistul grec va canta si piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: “Forever and Ever”, “My Friend the Wind”, “Zorba”, “Goodbye, My Love, Goodbye”, “Someday”, “Lovely Lady of Arcadia”. Piese precum “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child” vor aduce publicului emotia sarbatorilor de iarna! Surpriza serii va fi reprezentata de un cor de copii ce va canta impreuna cu Demis, iar mai apoi va putea fi urmarit un duet superb intre artistul international si una dintre vocile cele mai frumoase ale Romaniei!

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 250 lei, in functie de categorie si se pot cumpara de la: Magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinele Germanos si Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti. Biletele se pot achizitiona si online de pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.calendarevenimente.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri