"Simbolul pierdut" este un thriller stralucitor si captivant. Dan Brown combina extraordinar povestirea, istoria, simbolurile si intrigile, iar talentul sau se releva magnific in aceasta noua carte.

"Simbolul pierdut", de Dan Brown, a fost lansat in Statele Unite pe 15 septembrie 2009. Cititorii romani vor putea gasi cartea in librarii din ianuarie-februarie 2010!

"Asteptarea a meritat!" a declarat Sonny Mehta, reprezentantul editurii Knopf Doubleday, care a publicat noul volum in Statele Unite si Canada. "SIMBOLUL PIERDUT este un thriller stralucitor si captivant. Dan Brown combina extraordinar povestirea, istoria, simbolurile si intrigile, iar talentul sau se releva magnific in aceasta noua carte. Este una dintre cele mai asteptate aparitii editoriale din istoria recenta, iar asteptarea a meritat pe deplin", a mai spus Mehta.

Actiunea se petrece pe parcursul a douasprezece ore. Protagonistul, Robert Langdon acelasi din "Codul lui da Vinci" va atrage cititorii intr-un nou peisaj plin de mistere care asteapta sa fie descoperite. Simbolul pierdut va fi plin de surprize, au tinut sa precizeze editorii americani, adaugand ca in aceasta carte nimic nu va fi ceea ce pare.

"Simbolul pierdut" a fost tiparit intr-un prim tiraj de 5 milioane de exemplare, cel mai mare tiraj initial din istoria editurii Random House (grupul din care face parte Knopf Doubleday).

Dan Brown a spus despre acest nou roman ca "a fost o calatorie stranie si minunata in acelasi timp". Cea mai mare provocare a autorului a fost condensarea a cinci ani de cercetari minutioase intr-o poveste care se petrece pe parcursul a douasprezece ore. "Viata lui Robert Langdon se desfasoara intr-un ritm mult mai rapid decat al meu", a afirmat Dan Brown.

"Simbolul pierdut", in Romania de la inceputul lui 2010

Dan Brown a schimbat conceptia asupra a tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial, a reusit sa sparga tipare si sa transforme tulburatoarele enigme ale omenirii in literatura de mare succes, inregistrand si in tara noastra un record uimitor. Dan Brown este absolvent al colegiului Amherst si al Phillips Exeter Academy. Fiu al unui matematician stralucit si al unei profesoare de muzica, scriitorul a crescut confruntandu-se cu paradoxul contactului dintre filosofie si stiinta. Sotia lui, Blythe, este istoric de arta si pictor, sprijinindu-l in activitatea de documentare.

Cartile lui Dan Brown au fost traduse in peste 40 de limbi, iar romanul "Codul lui da Vinci" a fost vandut in peste 81 de milioane de exemplare. Noul roman "Simbolul pierdut" va aparea la editura RAO.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Sfatul ministrului Sănătății pentru părinții care vor să-și vaccienze copii

29 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri