29 Mai 2019 publicat în Entertainment 1 share-uri

“Booksmart /Examen de (i)maturitate” este o comedie proaspătă și originală despre maturizarea a două puștoaice de liceu, o narațiune în imagini despre profunzimea unei prietenii feminine la vârstă fragedă.

Personajul lui Kaitlyn Dever, Amy, este o justițiară cu o inimă de aur. “Amy este foarte dulce și inocentă și se uită la viață exact ca la carte. Crede în diverse cauze și luptă pentru ele și plănuiește să meargă în Africa după absolvire pentru a face voluntariat. Când vine vorba de respectarea drepturilor celorlalți, Amy e un pitbull, dar când e vorba de propriile interese, curajul ei pălește”, spune Dever.

Cât o privește pe cealaltă protagonistă, Molly, Beanie Feldstein a scos la iveală cum nu se putea mai bine latura academică a ei. “Molly e cea mai bună din an, merge la Yale, pune mare preț pe școală și învățare. Știe exact ce vrea să facă în viață și unde vrea să ajungă, adică la Curtea Supremă de Justiție. Știe exact ce pași trebuie să urmeze până acolo și nu are de gând să lase pe nimeni să o abată de la drumul ei,” spune actrița.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Actrița spune că cel mai tare i-a plăcut felul în care filmul abordează preconcepțiile și prejudecățile legate de cum ne vedem unii pe alții. “Mesajul filmului este că, de cele mai multe ori, ne judecăm mult prea dur unii pe alții, fără să ne dăm răgazul necesar de a ne cunoaște,” spune Feldstein.

Molly și Amy descoperă, de-a lungul poveștii, că, deși se cred fete deștepte și tolerante, de fapt ostracizează și marginalizează multă lume.

Filmul “Booksmart/Examen de (i)maturitate” este distribuit de Forum Film România și a avut premiera în cinematografe în data de 24 mai.

SINOPSIS:

În ajunul absolvirii liceului, două eleve eminente și foarte bune prietene își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să petreacă mai mult. Hotărâte să nu fie mai prejos decât colegii lor, fetele încearcă să comprime patru ani de distracție într-o singură noapte.

Acesta este debutul regizoral al Oliviei Wilde. În rolurile principale se regăsesc Beanie Feldstein și Kaitlyn Dever. Filmul este produs de Annapurna Pictures.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri