20 Februarie 2019 publicat în Entertainment 16 share-uri

Jocuri de societate care mizează pe strategii, pe planuri și pe idei cât mai complexe pentru a câștiga.

Petrecerile cele mai reușite sunt cele la care lumea se distrează și toți cei invitați își doresc să repete experiența. Unul dintre secretele unui astfel de party este un board game care să implice toți musafirii, iar din fericire jocuri de jucat în casă sunt multe. Și unele chiar foarte bune!

Probabil ai tot citit despre board games și despre cât de cool și benefice sunt. Nu doar că asigură o ocupație, leagă prietenii (sau le testează), dar îți și pun mintea la contribuție. Jocurile de societate au devenit tot mai populare, unul dintre motive fiind faptul că acestea sunt jocuri de jucat în casă și că nu ai nevoie de vreun spațiu special sau de alte elemente separat. Practic ai nevoie doar de o tablă de joc, de niște snacks-uri și de prieteni cu chef de aventuri. Și ai șanse destul de mari să faci un party despre care să se discute mult timp după.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

Board games pentru fete: ce să joci cu prietenele tale

Pentru că fetele sunt ceva mai puțin competitive - credem - am ales câteva variante de board games ceva mai ușurele, care să pună accent pe imaginație și pe inventivitate:

Joc Cluedo Harry Potter

Versiunea de board game Harry Potter pentru Cluedo te invită în lumea magică de la Hogwarts - va trebui să dezlegi mistere și să te folosești de cărțile de joc pentru a juca totul din perspectiva personajelor preferate - Harry, Ron, Ginny, Hermione, Luna, Neville. Jocul vine însoțit de un ghid, tablă de joc, 6 cărți de identitate, cartonașe, 1 carnețel, jetoane, foiță de autocolante. Printre activități: se aruncă zaruri, se mută pioni, se pun întrebări și se emit acuzații. Desigur, lucrurile sunt ceva mai complexe, de asta va trebui să citești cu atenție totul.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare

Poți comanda joc Cluedo de aici.

Joc cuvinte încrucișate

Nu spunem că acest joc Scrabble este exclusiv pentru fete, dar ar putea fi foarte bine unul care să le încânte mai mult pe ele. Setul include două jocuri educative care pun la încercare mintea, testează vocabularul și logica, dar și creativitatea sau partea competitivă. În componență vei găsi o tablă de joc cu două fețe, 112 jetoane de joc, 4 suporturi pentru jetoane din lemn și regulamentul.

Poți comanda cuvinte încrucișate de aici.

Joc rummy clasic din lemn

Cu siguranță că ai jucat cândva rummy, Este acel joc pe care îl poți juca liniștit acasă, cu unul sau mai mulți parteneri și în care contează să faci suite sau terțe. La final trebuie să expui cât mai multe puncte și să rămâi cu cât mai puține pe tablă. Această versiune de joc are piese făcute din lemn, ceea ce înseamnă că sunt foarte rezistente. Totul este împachetat într-o cutie lăcuită - 106 piese, table, 8 suporți și 1 regulament.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Îl poți comanda de aici.

Jocuri de societate de jucat în gașcă

Aici am inclus acele jocuri de societate care mizează pe strategii, pe planuri și pe idei cât mai complexe pentru a se câștiga. Ai de ales dintre:

Monopoly Game of Thrones

Monopoly este un board game extrem de cunoscut, în care jucătorii fac tranzacții, schimb de proprietăți și achiziții imobiliare, pentru dezvoltarea caselor și hotelurilor deținute, totul cu scopul de a falimenta competitorii. Cu multiple reguli de joc și sute de diferite ediții posibile, extensia Game of Thrones va mulțumi atât fanii jocului, cât și pe cei ai cărților sau ai serialului cu același nume.

Îl poți comanda aici.

Rețeaua energetică - joc de bază

Un joc despre managementul energiilor, potrivit pentru 2 – 6 jucători. La Rețeaua Energetică se mizează pe strategii financiare, pe răbdare, pe abordarea unor metode care să îți asigure opțiuni sigure de câștig. Totul prin prisma energiei electrice și generarea ei prin resurse alese inteligent. În timp ce îți faci propriul plan de joc, trebuie să urmărești și oponenții pentru a-i învinge. Pachetul are o tablă de joc cu două fețe, 48 cărți de joc cu centrale energetice, bancnote “electro” și peste 200 de piese de joc de lemn,

Îl poți comanda aici.

Joc de societate Catan Kosmos

Coloniștii din Catan este unul dintre cele mai vândute și căutate jocuri de jucat în casă, un board game popular care în ultimii 15 ani a tot câștigat interes și milioane de fani. Numele provine de la insula pe care are loc toată activitatea - aici trebuie să se facă așezări, drumuri, orașe folosindu-te de resurse prin comerț. Schimburile de materii prime deschid noi posibilități pentru tine și pentru ceilalți coloniști, doar că la final trebuie să rămână un singur conducător al insulei Catan.

Îl poți comanda de aici.

Pentru că distracția înseamnă nu doar să câștigi, ci să știi cum să pierzi, pentru orice joc ai alege să joci în casă, orice board game te-ar încânta pentru competiții. Nu uita că miza nu este doar să fii cel mai bun, ci să îi ai pe cei mai buni lângă tine.

Foto homepage: VGstockstudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri